Business & Finance Δευτέρα 7/12/2020, 13:14
ΑΓΟΡΕΣ

JP Morgan: Στις επενδυτικές ευκαιρίες του 2021 η Motor Oil

JP Morgan: Στις επενδυτικές ευκαιρίες του 2021 η Motor Oil

Ανάμεσα στις επενδυτικές ευκαιρίες του 2021 συγκαταλέγει τη μετοχή της Motor Oil η JP Morgan. Εκτίμηση του αμερικανικού επενδυτικού οίκου είναι ότι το θετικό momentum των αγορών θα συνεχιστεί και στη νέα χρονιά, με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να δίνουν κέρδη 15% μέσα στο 2021. 
 
«Η νομισματική πολιτική αναμένεται να παραμείνει υποστηρικτική, η αβεβαιότητα γύρω από το εμπόριο θα μπορούσε να μετριαστεί και τα δημοσιονομικά μέτρα στήριξης των οικονομιών θα συνεχίσουν να εφαρμόζοντα», αναφέρουν οι αναλυτές του οίκου. 

Λίγο πριν από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η JP Morgan αναβαθμίζει την Ευρωζώνη σε overweight και υποβαθμίζει τη Wall Street σε neutral. Τα χρηματιστήρια της Ευρωζώνης εμφανίζουν ελκυστικές αποτιμήσεις, καθώς διαπραγματεύονται σε discount 15% έναντι της Wall Street, σημειώνει ο οίκος. 

Στο πλαίσιο αυτό, ανάμεσα στις μετοχές τις οποίες η JP Morgan συγκαταλέγει στις επενδυτικές ευκαιρίες της μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης είναι οι Motor Oil, Acerinox, Andritz, APPLUS, Arrow Global, ASTM, Bellway, DCC, Inchcape, LDC, Maisons du Monde, Navigator, Talgo, Taylor Wimpey, Valeo και Vectura. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News