Business & Finance Τετάρτη 23/06/2021, 22:31
ΑΓΟΡΕΣ

Bitcoin Fund: Ντεμπούτο στο χρηματιστήριο του Ντουμπάι 

Bitcoin Fund: Ντεμπούτο στο χρηματιστήριο του Ντουμπάι 

Στο χρηματιστήριο Nasdaq του Ντουμπάι έκανε το ντεμπούτο του το Bitcoin Fund και γίνεται έτσι το πρώτο fund με κρυπτονομίσματα που εισάγεται σε χρηματιστήριο της Μέσης Ανατολής. 

Το αμοιβαίο κεφάλαιο, το οποίο εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Τορόντο πέρυσι από την καναδική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων 3iQ, έχει υπό τη διαχείρισή του περιουσιακά στοιχεία αξίας περί του 1,5 δισ. δολαρίων και σκοπεύει να διπλασιάσει την αξία τους το επόμενο έτος.

«Η εγγραφή του Bitcoin Fund, θα παρέχει πρόσβαση στους επενδυτές της περιοχές σε αυτό το fund στις ώρες στις οποίες διαπραγματεύεται το χρηματιστήριο του Ντουμπάι», δήλωσε στο Reuters ο Φρέντερικ Πάι, διευθύνων σύμβουλος της 3iQ.

«Εάν οι όγκοι συναλλαγής είναι σημαντικοί, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε κεφάλαια για να αυξήσουμε το μέγεθος του Bitcoin Fund εδώ στο Ντουμπάι και θα συνεχίσουμε να εκδίδουμε μετοχές με βάση τη ζήτηση από την περιοχή», συμπλήρωσε.

«Η σημερινή εγγραφή έτυχε πολύ ισχυρής ζήτησης, η οποία επιβεβαίωσε την ανάγκη για πρόσθετη προσφορά, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση από τους επενδυτές της περιφέρειας», δήλωσε ο Ζαχάρι Σεραφάτι, Διευθύνων Σύμβουλος της Dalma Capital, η οποία λειτούργησε ως σύμβουλος της διαδικασίας. 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί όταν φτάσουμε σε υψηλό όλων των εποχών, οι επενδυτές μας, οι πελάτες μας και οι φίλοι μας θα διπλασιάσουν τα χρήματά τους», πρόσθεσε ο Πάι.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News