Business & Finance Παρασκευή 4/06/2021, 20:59
ΑΓΟΡΕΣ

Cathie Wood: Ποιας εταιρείας οι μετοχές είναι το νέο της αγαπημένο asset 

Αγόρασε μετοχές αξίας σχεδόν 31 εκατ. δολαρίων

Cathie Wood: Ποιας εταιρείας οι μετοχές είναι το νέο της αγαπημένο asset 

Οι μετοχές της Zoom, φαίνεται ότι αποτελούν το νέο αγαπημένο περιουσιακό στοιχείο της Κάθι Γουντ, της επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου ARK.

Χθες, Πέμπτη, η αστέρας των επενδύσεων αγόρασε μέσω του ETF, ARK Innovation, περισσότερες από 95.000 μετοχές  της εταιρείας διαδικτυακών διασκέψεων συνολικής αξίας περί των 31 εκατ. δολαρίων, ενώ έως και χθες το ETF, ARK Next Generation Internet είχε στο χαρτοφυλάκιό του επίσης 491.264 μετοχές, αξίας σχεδόν 161 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal. 

Η μετοχή της Zoom είχε καταγράψει κέρδη περισσότερο από 260% από πέρυσι για να αναρριχηθεί σε ιστορικό ρεκόρ, αλλά έκτοτε έχει υποχωρήσει περί του 40%, καθώς η οικονομική επανέναρξη στις ΗΠΑ και η επιστροφή στα γραφεία και στα σχολεία, έχουν καταστήσει πλέον την εταιρεία λιγότερο δημοφιλή. 

Η κίνηση αυτή της Γουντ, υποδηλώνει ότι πιθανόν να θέλει να εκμεταλλευθεί την υποχώρηση της μετοχής, στοιχηματίζοντας ότι η εταιρεία δεν θα τεθεί στο περιθώριο, από την ανάγκη των ανθρώπων να κοινωνικοποιηθούν ξανά. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από investing.com

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News