Business & Finance Τρίτη 11/05/2021, 22:45
ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ

Ελον Μασκ: Ξεκινά δημοσκόπηση και ανεβάζει το Dogecoin

Ελον Μασκ: Ξεκινά δημοσκόπηση και ανεβάζει το Dogecoin

Παιχνίδι με τα κρυπτονομίσματα και ειδικότερα με το αγαπημένο του Dogecoin έκανε ξανά σήμερα ο Ελον Μασκ της Tesla, ξεκινώντας μία διαδικτυακή δημοσκόπηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελον Μασκ κάλεσε τους περίπου 54 εκατ. followers που τον ακολουθούν να απαντήσουν στο ερώτημα, εάν συμφωνούν ή όχι η εταιρεία ηλεκτρονικών αυτοκινήτων του να αποδεχτεί το Dogecoin ως μέσο πληρωμής, δίδοντάς τους τη δυνατότητα να απαντήσουν εντός 24 ωρών.

Η ανταπόκριση ήταν σημαντική, αν λάβουμε υπόψη πως μόνο μέσα στο πρώτο μισάωρο είχαν καταγραφεί 750.000 απαντήσεις, με σχεδόν το σύνολο να είναι θετικές. Μέχρι τώρα έχουν απαντήσει περισσότεροι από ένα εκατομμύριο followers. Η εξέλιξη της δημοσκόπησης αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στο κρυπτονόμισμα, που τις τελευταίες ημέρες είχε δεχτεί σημαντικές πιέσεις με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίησή του να μειωθεί από τα 95 στα 67 δισ. δολάρια.

Ωστόσο, μετά την ανάρτηση του Μασκ, το ψηφιακό νόμισμα εκτινάχθηκε από τα 46 στα 54 σεντς, καταγράφοντας άνοδο περίπου 15%.

moneyreview.gr με πληροφορίες από REUTERS

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News