Business & Finance Τετάρτη 7/04/2021, 17:22
ΑΓΟΡΕΣ

Εκκίνηση με ήπιους ρυθμούς στη Wall Street εν αναμονή των πρακτικών της Fed

Εκκίνηση με ήπιους ρυθμούς στη Wall Street εν αναμονή των πρακτικών της Fed

Υποτονικά κινείται στις πρώτες συναλλαγές η Wall Street, με τους τρεις βασικούς χρηματιστηριακούς δείκτες να παρουσιάζουν ανεπαίσθητες θετικές μεταβολές, σε μια ημέρα που το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα προσελκύσει η ανακοίνωση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Όπως και χθες οι επενδυτές δείχνουν διστακτικοί μετά την επιστροφή από την αργία για το Πάσχα των Καθολικών, σε μια περίοδο που επίσημα έχει αρχίσει η περίοδος για τα αποτελέσματα των αμερικανικών εισηγμένων για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. 

Οι επενδυτές αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις επιδόσεις των αμερικανικών εταιρειών, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν καταφέρει να προσπεράσουν την «τρικυμία» της πανδημίας του κορωνοϊού και έχουν μπει σε τροχιά επανόδου στην «κανονικότητα».

Χθες το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης δεν κατάφερε να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ από την τελευταία συνεδρίαση πριν από την αργία του Πάσχα, κλείνοντας με ήπιες απώλειες.

Σήμερα ο Dow Jones κινείται πέριξ του μηδενός, ο S&P 500 κινείται πλησίον του 0,10%, με τον Nasdaq να σημειώνει άνοδο 0,20%. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News