Business & Finance Δευτέρα 11/01/2021, 15:51
ΑΓΟΡΕΣ

Η εβδομάδα Τηλεπικοινωνιών & Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η εβδομάδα Τηλεπικοινωνιών & Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η επίσημη έναρξη της «Εβδομάδας Τηλεπικοινωνιών & Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού» στο Χρηματιστήριο Αθηνών, δόθηκε σήμερα Δευτέρα με την ταυτόχρονη έναρξη της σημερινής συνεδρίασης. Στη σημερινή συνεδρίαση που είχε διαφορετικό χαρακτήρα, το καμπανάκι της έναρξης της συνεδρίασης χτύπησε ο κ. Γιάννης Σύρρος, πρόεδρος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), μέλος ΔΣ του DIGITAL EUROPE και γενικός διευθυντής του ΣΕΠΕ.

«Ξεκινάμε τη χρονιά με ένα ακόμα αφιέρωμα στην Τεχνολογία. Η εμφάνιση της Covid-19, επιτάχυνε δραστικά την ψηφιακή μετεξέλιξη της κοινωνίας διεθνώς και οι αγορές συνειδητοποίησαν την αξία των εταιρειών της νέας οικονομίας. Με αυτό το δεδομένο, το Χρηματιστήριο ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο ειδικά αφιερώματα για την παρουσίαση εταιρειών του ευρύτερου κλάδου Ψηφιακής Τεχνολογίας, με πρώτο αυτό για τις εισηγμένες εταιρείες πληροφορικής και τώρα των εταιρειών τηλεπικοινωνίας» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης προσθέτοντας: «Είναι διπλή η χαρά μας που σήμερα υποδεχόμαστε τον κ. Σύρρο για να κηρύξει σε πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση για το 2021, την έναρξη της εβδομάδας που είναι αφιερωμένη στις εισηγμένες εταιρίες τηλεπικοινωνιών καθώς η ιδιότητά του και ως προέδρου του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης που μπορεί να έχει διεθνώς, ο κλάδος της πληροφορικής της χώρας μας».

Στον καταλυτικό ρόλο που την προηγούμενη χρονιά η τεχνολογία διαδραμάτισε σε όλες τις δραστηριότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Γιάννης Σύρρος.

«Η Τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και αυτό έχει γίνει πλήρως αντιληπτό από όλους. Οι επιχειρήσεις αναθεώρησαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο λειτουργίας τους, προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο παραγωγικές και ανταγωνιστικές. Εύχομαι από την θέση του προέδρου του Παγκοσμίου Συνδέσμου Τεχνολογίας να μπορέσουμε οι επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας της χώρας μας να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο αφήνοντας το στίγμα τους και στις αγορές του εξωτερικού» κατέληξε ο κ. Σύρρος.

Η «Εβδομάδα Τηλεπικοινωνιών & Τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού» θα ολοκληρωθεί με την διενέργεια webinar για τις εταιρείες – μέλη του ΣΕΠΕ την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 με θέμα «Οι Ελληνικές εταιρείες Πληροφορικής στην μετά Covid-19 εποχή και το Χρηματιστήριο».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News