Business & Finance Τρίτη 6/12/2022, 13:19
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είναι επίσημο: Οι εργαζόμενοι του Twitter πρέπει ακόμα και να κοιμούνται στη δουλειά

Είναι επίσημο: Οι εργαζόμενοι του Twitter πρέπει ακόμα και να κοιμούνται στη δουλειά

O Elon Musk έχει ξεκαθαρίσει στους υπαλλήλους του Twitter ότι όσοι γλίτωσαν από το κύμα των απολύσεων και δεν αποχώρησαν στο κύμα παραιτήσεων που ακολούθησε, θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν πολύ σκληρά. Ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας περιμένει από τους εργαζόμενους ακόμα και να κοιμούνται στο γραφείο. Και το κάνει επίσημο, μετατρέποντας κάποια από τα γραφεία και τις αίθουσες συσκέψεων στο κεντρικό κτίριο του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο σε υπνοδωμάτια.

Όπως αποκάλυψε το Forbes, οι υπάλληλοι του Twitter ανακάλυψαν τη Δευτέρα ότι σε κάποιους από τους χώρους των γραφείων έχουν τοποθετηθεί στρώματα, κομοδίνα και κουρτίνες.

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσα τέτοια υπνοδωμάτια δημιουργήθηκαν στο κτίριο, όμως ένας εργαζόμενος εκτίμησε ότι πιθανότατα είναι από 4 έως 8 ανά όροφο.

Μάλιστα, στα δωμάτια υπάρχουν σημάδια ότι κάποιοι έχουν πράγματι χρησιμοποιήσει τον χώρο για να κοιμηθούν, όπως για παράδειγμα σκουπίδια στα καλαθάκια. «Ο κόσμος δουλεύει έως αργά τη νύχτα, επομένως είναι λογικό σε έναν βαθμό», είπε ο εργαζόμενος που μίλησε στο Forbes.

Ο Musk έχει ξεκαθαρίσει, με email του προς το προσωπικό, ότι περιμένει από τους υπαλλήλους του Twitter να δουλεύουν πολλές ώρες και με μεγάλη ένταση.

Ήδη, στα social media κυκλοφορούσε φωτογραφία που έδειχνε στέλεχος της εταιρείας να κοιμάται στο πάτωμα του γραφείου.  Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Musk συνήθιζε να κοιμάται στους καναπέδες και στο πάτωμα του γραφείου του στην Tesla στις πιο δύσκολες εποχές της αυτοκινητοβιομηχανίας του, ώστε οι εργαζόμενοι που δούλευαν σε βάρδιες να τον βλέπουν πάντα εκεί.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Το τελεσίγραφο του Elon Musk: Σκοτωθείτε στη δουλειά, αλλιώς απολύεστε

«Από το πρωί ως το βράδυ»: Ο Elon Musk «σκοτώνεται» στη δουλειά

Το πρώτο email του Musk στο προσωπικό του Twitter: Τέλος η τηλεργασία

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News