Business & Finance Σάββατο 5/11/2022, 20:58
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τζ. Ντόρσεϊ: Συγγνώμη που μεγάλωσα τόσο πολύ το Twitter

Τζ. Ντόρσεϊ: Συγγνώμη που μεγάλωσα τόσο πολύ το Twitter

Συγγνώμη για το γεγονός ότι μεγάλωσε πολύ το εταιρικό μέγεθος του Twitter, ζήτησε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του μέσου κοινωνικού δικτύωσης, Τζακ Ντόρσεϊ.

Η συγγνώμη αυτή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, έρχεται την ώρα που ο Έλον Μασκ από τη στιγμή που εξαγόρασε το Twitter προχωράει σε αθρόες απολύσεις που ξεπερνούν το 50% του εργατικού δυναμικού.

«Οι φίλοι στο Twitter στο παρελθόν και στο παρόν είναι δυνατοί και ανθεκτικοί. Θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο όσο δύσκολη κι αν είναι η στιγμή. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι θυμωμένοι μαζί μου. Έχω την ευθύνη γιατί όλοι βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση: μεγάλωσα το μέγεθος της εταιρείας πολύ γρήγορα. Ζητώ συγγνώμη γι αυτό», έγραψε ο Ντόρσεϊ.

Την περασμένη Πέμπτη ο Μασκ μείωσε περισσότερο από το μισό προσωπικό και εργαζόμενους από σχεδόν σε κάθε ομάδα της εταιρείας. Οι περικοπές, που αναμένεται να φθάσουν περίπου στις 3.700 θέσεις εργασίας, έχουν τροφοδοτήσει ερωτήματα σχετικά με το εάν το Twitter θα έχει τους πόρους για να διατηρήσει τα κρίσιμα συστήματα, ακόμη και κατά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ την Τρίτη.  

Ο Ντόρσεϊ παραμένει έμμεσος μέτοχος στην εταιρεία, μετά τη μεταβίβαση περίπου 18 εκατ. μετοχών του Twitter στην εταιρεία X Holdings I του Έλον Μασκ. Υποστήριξε την αγορά του Μασκ, λέγοντας τον περασμένο Απρίλιο, όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η συμφωνία, ότι η εταιρεία «ανήκε» στη Wall Street και ότι η ιδιωτικοποίησή της ήταν το «σωστό» πρώτο βήμα.

«Είμαι ευγνώμων και αγαπώ όλους όσους έχουν εργαστεί στο Twitter. Δεν περιμένω να είναι αμοιβαίο αυτή τη στιγμή… ή ποτέ… και καταλαβαίνω», έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Ντόρσεϊ. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Μαζικές απολύσεις, κλειστά γραφεία και μηνύσεις: Οι πρώτες μέρες του Μασκ στο Twitter

Έλον Μασκ: Συνδρομή 8 δολαρίων μηνιαίως για επαλήθευση λογαριασμών στο Twitter

Twitter: Γιατί η συμφωνία του Έλον Μασκ είναι σημαντική – Η ανάλυση του Axios

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News