Business & Finance Τετάρτη 12/10/2022, 09:59
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι δίνουν 100 δολάρια για τα καμένα μαλλιά του Elon Musk;

Ποιοι δίνουν 100 δολάρια για τα καμένα μαλλιά του Elon Musk;

Ξεκίνησε σαν αστείο, όταν ο Elon Musk σκέφτηκε να πουλήσει φλογοβόλα για να αντλήσει χρήματα για την εταιρεία του Boring Co., αλλά τελικά κατέληξε να διαθέσει 20.000 κομμάτια από τα οποία συγκέντρωσε 10 εκατ. δολάρια. Τώρα, ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης κυκλοφορεί στην αγορά το επόμενο εξωφρενικό προϊόν του.

Πρόκειται για ένα άρωμα που ονομάζεται «Burnt Hair» («Καμένα Μαλλιά») και περιγράφεται ως «η ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας».

Το άρωμα διατίθεται στα 100 δολάρια το μπουκάλι και σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Twitter ο Musk (όπου έχει αλλάξει το bio του σε «πωλητής αρωμάτων»), έχουν ήδη πουληθεί 10.000 μπουκάλια.

Ο Musk είχε γράψει σε tweet του τον Σεπτέμβριο ότι η Boring Co. θα λανσάρει ένα άρωμα για άνδρες που θα τους βοηθήσει να «ξεχωρίσουν στο πλήθος». Την Τρίτη έγραφε «με ένα όνομα σαν το δικό μου (musk σημαίνει άρωμα, στα αγγλικά), ήταν αναπόφευκτο να μπω στον κλάδο των αρωμάτων – γιατί αντιστεκόμουν τόσο καιρό!;»

Ανάμεσα στα άλλα παράξενα προϊόντα που έχει πουλήσει ο Musk είναι η «Tesla Tequila» καθώς και τα σατέν εσώρουχα «short shorts», που ήταν ένα αστείο σε βάρος όσων ποντάρουν στην πτώση της Tesla με short θέσεις.

Η Boring Co. σχεδιάζει να φτιάξει τα επόμενα χρόνια το λεγόμενο Hyperloop, ένα υψηλής ταχύτητας σύστημα μεταφορών που βασίζεται σε τούνελ.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Εάν είσαι πλούσιος, είσαι κακός: Γιατί η κόρη του Elon Musk δεν θέλει να τον βλέπει

Elon Musk: Μήπως έχασε το άγγιγμα του Μίδα;

Ο Elon Musk υπόσχεται κόσμο χωρίς φτώχεια: Ο τρόπος θα σας εκπλήξει 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News