Business & Finance Παρασκευή 15/07/2022, 09:56
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκάνδαλο στην οικογένεια του Elon Musk: Ο πατέρας του απέκτησε και δεύτερο παιδί με την θετή του κόρη

Σκάνδαλο στην οικογένεια του Elon Musk: Ο πατέρας του απέκτησε και δεύτερο παιδί με την θετή του κόρη

Και δεύτερο παιδί απέκτησε ο πατέρας του Elon Musk με την θετή του κόρη, η οποία είναι κατά 41 χρόνια νεότερή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με συνέντευξή του.

Ο 76χρονος Errol Musk είπε στην εφημερίδα The Sun ότι το 2019 απέκτησε μία κόρη με την 35χρονη Jana Bezuidenhout. Οι δυο τους είχαν ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Elliot Rush, που σήμερα είναι πέντε ετών.

Η μητέρα της Bezuidenhout, Heide, ήταν παντρεμένη με τον Errol Musk για 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Η Bezuidenhout ήταν 4 ετών όταν ο Musk έγινε πατριός της.

Ο Errol έχει κάνει επίσης τρία παιδιά με την Maye Musk, με την οποία υπήρξε παντρεμένος από το 1970 έως το 1979. Πρόκειται για τον Elon, τον Kimbal και την Tosca.

Ο Errol Musk είπε στην Sun ότι το παιδί «δεν ήταν σχεδιασμένο», εξηγώντας ότι έζησε μαζί με την Bezuidenhout για περίπου 18 μήνες έπειτα από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Σήμερα δεν ζουν πια μαζί, αλλά όπως λέει εκείνος, έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Ο Errol Musk παραδέχθηκε ότι οι κόρες του σοκαρίστηκαν με τη σχέση του με την Bezuidenhout. «Για εκείνες, ήταν η αδερφή τους», είπε.

Φαίνεται ότι ο Errol συμμερίζεται τις απόψεις του γιου του, Elon, για την ανάγκη αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας στον πλανήτη. «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι να αναπαραχθούμε», είπε. «Αν μπορούσα να κάνω άλλο παιδί, δεν μπορώ να δω κανέναν λόγο να μην το κάνω».

Σήμερα, ο Errol και ο Elon Musk έχουν αποξενωθεί.

Πάντως, και ο Elon είναι αποφασισμένος να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Business Insider, απέκτησε δίδυμα τον Νοέμβριο με ένα από τα κορυφαία στελέχη του Neuralink, τον Shivon Zilis. Αυτό σημαίνει ότι έχει εννέα παιδιά.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

«Σκότωσε τρεις και έκανε παιδί με την θετή του κόρη»: Το σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία του Elon Musk

Οικογενειακά προβλήματα για τον Elon Musk: Η διεμφυλική κόρη του δεν θέλει καμία σχέση μαζί του

Και άλλοι κληρονόμοι για τη μεγαλύτερη περιουσία: Ο Elon Musk απέκτησε κρυφά δίδυμα

Η ταλαντούχα οικογένεια Musk: Πρωτοσέλιδο με μαγιό στα 74 για τη μητέρα του Μίδα

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News