Business & Finance Πέμπτη 7/07/2022, 08:43
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και άλλοι κληρονόμοι για τη μεγαλύτερη περιουσία: Ο Elon Musk απέκτησε κρυφά δίδυμα

Και άλλοι κληρονόμοι για τη μεγαλύτερη περιουσία: Ο Elon Musk απέκτησε κρυφά δίδυμα

Εννέα παιδιά έχει ο Elon Musk, καθώς όπως αποκάλυψε το Business Insider, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απέκτησε πέρυσι δίδυμα.

Τα δύο παιδιά γεννήθηκαν το 2021 και μητέρα τους είναι η Shivon Zilis, υψηλόβαθμο στέλεχος στην εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Musk, Neuralink. Η ύπαρξή τους αποκαλύφθηκε από δικαστικά έγγραφα, με τα οποία η Zilis ζήτησε να αλλάξει τα ονόματα των μωρών «ώστε να έχουν το επίθετο του πατέρα τους και να πάρουν το επίθετο της μητέρας τους ως μεσαίο όνομα».

Μέχρι τώρα, ήταν γνωστό ότι ο Musk είχε πέντε παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, τη συγγραφέα Justine Musk καθώς και δύο ακόμα με την τραγουδίστρια Claire Boucher, που είναι γνωστή ως Grimes.

Και άλλοι κληρονόμοι για τη μεγαλύτερη περιουσία: Ο Elon Musk απέκτησε κρυφά δίδυμα-1
φωτ.: Business Insider 

Τα παιδιά που απέκτησε με την Zilis γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή μερικές εβδομάδες πριν ο Musk και η Boucher αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους.

Η Zilis είναι 36 ετών, γεννήθηκε στον Καναδά και σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Yale. Δούλεψε στην IBM και στο Bloomberg Beta, ένα venture capital fund. Σύμφωνα με τον Guardian, θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και έχει συμπεριληφθεί στους 30 κάτω των 30 του Forbes και στους 35 κάτω των 35 του LinkedIn.

Μάλιστα, το όνομά της βρίσκεται στο τραπέζι για τη θέση του CEO του Twitter, στην περίπτωση που προχωρήσει η εξαγορά της πλατφόρμας από τον Musk.

Ο Musk έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ανάγκη αύξησης του ποσοστού των γεννήσεων, λέγοντας ότι «ο πολιτισμός θα καταρρεύσει» εάν οι άνθρωποι δεν κάνουν περισσότερα παιδιά. «Θέλω να πω, εγώ κάνω αυτό που μου αναλογεί, χα, χα», έγραψε πρόσφατα στο Twitter.

Το πρώτο παιδί του CEO της Tesla, o Nevada Alexander Musk, γεννήθηκε το 2002, αλλά πέθανε όταν ήταν μόλις 10 εβδομάδων από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Στη συνέχεια, ο Musk απέκτησε με την τότε σύζυγό του, Justine, πέντε γιους: τους δίδυμους Griffin and Xavier 18 ετών και τα τρίδυμα Damian, Saxon και Kai 17 ετών. Πρόσφατα, η διεμφυλική κόρη του,  γνωστή έως πρότινος ως Xavier Alexander Musk, κατέθεσε αίτηση για τα αλλάξει το όνομά της. Ο στόχος της αλλαγής είναι διπλός: Θέλει να αντανακλά τη νέα ταυτότητα φύλου της, αλλά και να κόψει κάθε δεσμό με τον διάσημο πατέρα της. «Δεν μένω πια με τον βιολογικό πατέρα μου και δεν επιθυμώ να έχω καμία σχέση μαζί του με κανέναν τρόπο, είδος ή μορφή», γράφει στην αίτηση. 

Με την Grimes, ο Musk έχει αποκτήσει τον περίπου δύο ετών X Æ A-XII (τον οποίο αποκαλούν χαϊδευτικά X) και την Exa Dark Sideræl (ή αλλιώς Υ), η οποία γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 από παρένθετη μητέρα. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

«Σκότωσε τρεις και έκανε παιδί με την θετή του κόρη»: Το σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία του Elon Musk

Έλον Μασκ: Κάντε παιδιά να σωθεί ο πολιτισμός μας

Οικογενειακά προβλήματα για τον Elon Musk: Η διεμφυλική κόρη του δεν θέλει καμία σχέση μαζί του

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News