Business & Finance Τρίτη 14/06/2022, 14:52
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Twitter: Ομιλία στο προσωπικό της εταιρείας ετοιμάζει ο E. Musk

Twitter: Ομιλία στο προσωπικό της εταιρείας ετοιμάζει ο E. Musk

Ομιλία προς τους εργαζόμενους του Twitter θα απευθύνει ο Ίλον Μασκ στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά από τότε που κατέθεσε την προσφορά ύψους 44 δισ. δολαρίων για να εξαγοράσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε πηγή, η οποία επικαλείται email από τον επικεφαλής του Twitter, Παράγκ Αγκραουάλ προς το προσωπικό.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και ο Μασκ είναι διατεθειμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσει το προσωπικό του Twitter, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η πρώτη αναφορά για την ομιλία αυτή έγινε από το Business Insider κι έρχεται μετά την ανακοίνωση του Twitter την περασμένη εβδομάδα, ότι απομένει η τελική ψηφοφορία των μετόχων προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Από τη μεριά του εκπρόσωπος του Twitter επιβεβαίωσε ότι ο ισχυρός άνδρας της Tesla θα παρευρεθεί στη συνάντηση της εταιρείας αυτή την εβδομάδα.

Μετά την προσφορά εξαγοράς από τον Μασκ, πολλοί εργαζόμενοι στο Twitter έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι η πολλές φορές περίεργη συμπεριφορά του θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την εταιρεία και να την βλάψει οικονομικά.

Τον Απρίλιο, ο Αγκραουάλ προσπάθησε να μετριάσει την οργή των εργαζομένων κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, στην οποία το προσωπικό ζήτησε απαντήσεις για το πώς οι διευθυντές σχεδίαζαν να χειριστούν την αναμενόμενη μαζική έξοδο που έχει πυροδοτηθεί από τον Μασκ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla προειδοποίησε γι άλλη μια φορά ότι ενδέχεται εγκαταλείψει τη συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας, εάν δεν του δοθούν τα δεδομένα για τους ψεύτικους λογαριασμούς που έχει ζητήσει.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters, Business Insider

Διαβάστε επίσης:

Ο Μασκ προειδοποιεί: Θα κάνει πίσω αν δεν μάθει πόσα spam bots έχει το Twitter

Χάος στο Twitter με τις δηλώσεις Μασκ: Νέα μήνυση κατά του δισεκατομμυριούχου

Twitter: Το χρέος και όχι οι ψευδείς λογαριασμοί είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μασκ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News