Business & Finance Σάββατο 26/03/2022, 13:07
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται iPhone…με μηνιαία συνδρομή

Έρχεται iPhone…με μηνιαία συνδρομή

Σε μια νέα υπηρεσία που φέρεται να επεξεργάζεται η Apple, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν iPhone με μηνιαία συνδρομή αντί αγοράς.

Σύμφωνα με το Bloomberg, πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα της Apple, ώστε να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες. Η εταιρεία εν τω μεταξύ αναζητά ήδη εναλλακτικές μεθόδους πώλησης.

Η Apple, εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει τις συσκευές, κατά τον ίδιο τρόπο που επιτρέπει τις μηνιαίες πληρωμές στις εφαρμογές της (apps). Ουσιαστικά, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg, ο τεχνολογικός κολοσσός «στήνει» μια συνδρομητική υπηρεσία για το iPhone και άλλα προϊόντα, που θα μπορούσε να κάνει την κατοχή συσκευής παρόμοια με την πληρωμή μηνιαίου τέλους σε app.

Αυτό σημαίνει ότι θα δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να πληρώνει μηνιαία ένα ποσό το οποίο θα διαχειρίζεται μέσω του Apple λογαριασμού του, αντί να πληρώνει εφάπαξ το νέο iPhone (είτε με δόσεις στην κάρτα του).

Η υπηρεσία δρομολογείται προς ενεργοποίηση στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Apple: Απάτες από πρώην εργαζόμενο της στοίχισαν 10 εκατ. δολάρια

Τρίζει η πρωτιά της Apple: Ποια εταιρεία την πλησιάζει

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News