Business & Finance Κυριακή 6/03/2022, 21:35
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το TikTok αναστέλλει μέρος των υπηρεσιών του στη Ρωσία

Το TikTok αναστέλλει μέρος των υπηρεσιών του στη Ρωσία

Εξαιτίας του νέου ρωσικού νόμου που απαγορεύει την διασπορά των «ψευδών ειδήσεων», η TikTok προχωρά σε αναστολή ενός μέρους των υπηρεσιών της στη Ρωσία. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της εταιρείας στο Twitter, η TikTok δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει άλλη επιλογή» από το να αναστείλει το livestreaming και τις υπηρεσίες ανάρτησης νέου περιεχομένου, μέχρι να εξετάσει την επιρροή που έχει στην ασφάλεια ο νέος νόμος. Η εταιρεία, ωστόσο, επεσήμανε πως δεν θα επηρεαστεί η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η πλατφόρμα της είναι ένα μέσο δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας που μπορει να δώσει μία πηγή ανακούφισης και ανθρώπινης επαφής σε μία περίοδο πολέμου, όποτε οι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με συνθήκες τραγωδίας και απομόνωσης. «Ωστόσο η ασφάλεια των εργαζομένων μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα».

Η TikTok ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση στη Ρωσία, ώστε να αποφασίσει πότε θα συνεχίσει να παρέχει πλήρως τις υπηρεσίες της με ασφάλεια.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο «πόλεμος» της Σίλικον Βάλεϊ στη Ρωσία

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS