Business & Finance Τρίτη 15/02/2022, 11:17
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Blackstone: Ανακεφαλαιοποίηση ύψους 21 δισ. ευρώ στη θυγατρική εταιρεία logistics

Blackstone: Ανακεφαλαιοποίηση ύψους 21 δισ. ευρώ στη θυγατρική εταιρεία logistics

Σε συμφωνία με τους υφιστάμενους επενδυτές για ανακεφαλαιοποίηση ύψους 21 δισ. ευρώ της θυγατρικής της εταιρείας Mileway, κατέληξε η Blackstone, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της σήμερα Τρίτη.

Η Mileway είναι η εταιρεία με τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία στον κλάδο των logistics στην Ευρώπη. Διαθέτει περισσότερα από 1.700 περιουσιακά στοιχεία σε 10 μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και απασχολεί περισσότερους από 350 εργαζόμενους σε 26 γραφεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Στους υφιστάμενους επενδυτές της Mileway, προσφέρεται η επιλογή να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη συμμετοχή τους ή να αποχωρήσουν έναντι μετρητών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Blackstone.

Η ανακεφαλαιοποίηση υπόκειται σε μια διαδικασία «go-shop», η οποία θα ξεκινήσει αμέσως και θα διαρκέσει έως και 75 ημέρες, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων για την ανακεφαλαιοποίηση θα προέλθει από τους υπάρχοντες επενδυτές.

«Ο κλάδος των logistics είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας παγκοσμίως, καθώς συνεχίζει να αποδεικνύει την ανθεκτικότητά του και το ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική του», τόνισε με δήλωσή του ο Τζέιμς Σεπάλα, επικεφαλής της Real Estate Europe της Blackstone.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News