Business & Finance Τετάρτη 2/02/2022, 18:31
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε χαμηλό 2 ετών η μετοχή της PayPal – Γιατί χάνει τη λάμψη της

Πτώση 23% στη σημερινή συνεδρίαση

Σε χαμηλό 2 ετών η μετοχή της PayPal – Γιατί χάνει τη λάμψη της

Στο χαμηλότερο επίπεδο από το ξέσπασμα της πανδημίας υποχωρεί σήμερα η μετοχή της PayPal, εντασσόμενη στην ομάδα των εισηγμένων, οι οποίες υφίστανται ένα μετα-Covid sell off.

Πρόκειται για εταιρείες, οι οποίες μέσα στην υγειονομική κρίση εμφάνισαν τεράστια αύξηση εσόδων, χάρη στην αυξημένη ζήτηση για ψηφιακές υπηρεσίες.

Ωστόσο, η άρση των περιοριστικών μέτρων και η σταδιακή επαναφορά της κανονικότητας έχουν συμβάλλει στο πρόωρο τέλος αυτού του χρηματιστηριακού ράλι.

Αποτέλεσμα είναι από τα τέλη του 2021 να δέχονται ένα μπαράζ ρευστοποιήσεων, το οποίο κορυφώθηκε μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών του δ’ τριμήνου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μετοχή της PayPal υποχωρεί σήμερα κατά 23%, στη χειρότερη συνεδρίαση όλων των εποχών, και οπισθοχωρεί στα 130 δολάρια.

Πρόκειται για ένα επίπεδο, το οποίο είναι μειωμένο κατά 52% σε σχέση με το ιστορικό υψηλό της εισηγμένης, το οποίο είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης (310 δολάρια).

Σε χαμηλό 2 ετών η μετοχή της PayPal – Γιατί χάνει τη λάμψη της-1

Λίγο νωρίτερα, η εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών ανακοίνωσε αύξηση μόλις 23% στον όγκο των συναλλαγών του δ’ τριμήνου, ένα ποσοστό το οποίο είναι το μικρότερο των τελευταίων δύο ετών.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βρέχει» μπόνους στη Wall Street – Ζαλίζουν οι μισθοί των golden boys

Η Google γίνεται ξανά εταιρεία του «λαού» – Split στη μετοχή 1 προς 20 

Peloton: Παύει την παραγωγή των ποδηλάτων – Υποχωρεί η ζήτηση μετά τα lockdowns

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News