Business & Finance Τρίτη 25/01/2022, 16:44
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ιστορική» αλλαγή στα McDonald’s – Πώς θα φτιάχνεται πλέον το Big Mac

«Ιστορική» αλλαγή στα McDonald’s – Πώς θα φτιάχνεται πλέον το Big Mac

Σε μία ιστορική αλλαγή προχωρούν τα καταστήματα McDonald’s, τα οποία θέλοντας να ανεβούν στο άρμα της πιο υγιεινής διατροφής, αποφάσισαν να λανσάρουν μια λιγότερο παχυντική εκδοχή του Big Mac. 

Έτσι, από τις 2 Φεβρουαρίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία θα ξεκινήσει η διαθεση των δημοφιλών και λαχταριστών μπέργκερ με βασικό συστατικό το στήθος κοτόπουλο -αντί του βοδινού κιμά. 

Σύμφωνα με την εταιρεία fast-food, η παραπάνω προσθήκη επέρχεται ως συνέπεια ενός μεγάλου αριθμού αιτημάτων από τους πελάτες. 

Το «υγιεινό» Big Mac θα περιλαμβάνει δύο στήθη κοτόπουλο, τα οποία θα περιβάλλονται από μια τραγανή κρούστα και θα συνοδεύονται από τυρί, αγγουρι, πίκλες και την ειδική σάλτσα.  

Παράλληλα, στα μενού των McDonald’s θα επιτρέψουν τα Double Big Mac, Mozzarella Dippers και McFlurry in Galaxy Chocolate / Galaxy Salted Caramel. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμερικανική εταιρεία και παλαιότερα σέρβιρε μπέργκερ με κοτόπουλο. Ωστόσο, για πρώτη φορά, το κοτόπουλο μπαίνει στο πιο δημοφιλές γεύμα της, το Big Mac. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Σοκολάτα: Ανάκαμψη με αστερίσκους για τη «γλυκιά» βιομηχανία

Αλκοόλ: Το μόνο πράγμα που δεν κατάφερε να πλήξει η Covid

Coca – Cola: Έκανε τη μεγαλύτερη εξαγορά της ιστορίας της

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News