Business & Finance Δευτέρα 17/01/2022, 18:13
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έχετε ανήσυχο ύπνο; Σας βρήκαμε την τέλεια δουλειά – Δίνει 250 δολ. ανά ώρα

Έχετε ανήσυχο ύπνο; Σας βρήκαμε την τέλεια δουλειά – Δίνει 250 δολ. ανά ώρα

Εάν έχετε ανήσυχο ύπνο, τότε σας βρήκαμε την ιδανική δουλειά, καθώς η εταιρεία Sleep Junkie δίνει 250 ευρώ ανά ώρα για να σας προσλάβει. 

Η αμερικανική εταιρεία αναζητάει ανθρώπους, οι οποίοι δυσκολεύονται να κοιμηθούν, προκειμένου να αναπτύξει και να δοκιμάσει νέα προϊόντα ύπνου, όπως μαξιλάρια, μάσκες ματιών, σεντόνια κ.α. 

Ο εκλεκτός θα εργαστεί για δύο μήνες και θα δοκιμάσει οκτώ διαφορετικά προϊόντα. Ένα κάθε εβδομάδα. Στη συνέχεια, οι ερευνητές θα αξιολογήσουν τυχόν αλλαγές στην ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου του. 

Η φόρμα αξιολόγησης κάθε προϊόντος χρειάζεται περίπου μία ώρα για να συμπληρωθεί σωστά. Επομένως, ο εργαζόμενος θα χρειαστεί οκτώ ώρες, για τις οποίες θα αμειφθεί με το ποσό των 2.000 δολαρίων. Δηλαδή 250 δολάρια ανά ώρα. 

Η Sleep Junkie θα χρησιμοποιήσει τα εν λόγω δεδομένα για να «επιμεληθεί τον απόλυτο οδηγό ύπνου για άτομα που έχουν προβλήματα ύπνου», όπως αναγράφεται στην αγγελία. 

Πέραν των δυσκολιών στον ύπνο, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γράψουν σε 150 λέξεις γιατί πιστεύουν ότι είναι οι κατάλληλοι γι’ αυτή τη θέση εργασίας.  

Μπορεί να θεωρείτε ότι η παραπάνω θέση εργασίας είναι ιδανική. Αλλά προσοχή. Κι αυτό, διότι η δοκιμή των νέων προϊόντων ενδέχεται να καταστήσει τον ύπνος σας χειρότερο σε σχέση με πριν. 

Για παράδειγμα, η χρήση μαξιλαριών με μεγάλο ύψος ή πάχος μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και την πλάτη, μειώνοντας τις ώρες ύπνου. 

Για όποιον, πάντως, επιθυμεί να αναλάβει το ρίσκο, οι αιτήσεις στην Sleep Junkie εκπνέουν στις 14 Φεβρουαρίου. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC

Διαβάστε επίσης:

Λίγο πριν αποκοιμηθούμε έχουμε τις πιο…δημιουργικές στιγμές

Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς πλένει τα πιάτα κάθε βράδυ

Πόσοι εργαζόμενοι ρίχνουν έναν… υπνάκο στο 8ωρο τους;

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News