Business & Finance Δευτέρα 17/01/2022, 16:05
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Lacoste: Το πρώτο σχόλιο χορηγού του Τζόκοβιτς για το θρίλερ της απέλασης

Lacoste: Το πρώτο σχόλιο χορηγού του Τζόκοβιτς για το θρίλερ της απέλασης

Το πρώτο σχόλιο για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε η Lacoste, η γαλλική εταιρεία ένδυσης, η οποία αποτελεί βασικό χορηγό του Σέρβου τενίστα. 

«Το ταχύτερο δυνατό, θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ για να εξετάσουμε όλα τα γεγονότα που αφορούσαν την παρουσία του στην Αυστραλία» δήλωσε η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της. 

«Ευχόμαστε να γίνει ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τις προσπάθειες να διασφαλίσουν καλές συνθήκες για τους παίχτες, το προσωπικό και τους θεατές» πρόσθεσε. 

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση χορηγού του Τζόκοβιτς από την έναρξη του θρίλερ με την ακύρωση της βίζας του τενίστα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του Australia Open. 

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα της Ωκεανίας επιτρέπει την είσοδο σε ξένους επισκέπτες, μόνο εφόσον είναι εμβολιασμένοι ή μόνο αν έχουν ιατρική εξαίρεση. 

Το δικαστήριο της Αυστραλίας, μετά από ένα γαϊτανάκι αποφάσεων, απεφάνθη οριστικά την απέλαση του Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Σέρβος δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά και δεν θα διεκδικήσει το 21ο τίτλο Grand Slam, ένας αριθός ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος. 

Πέραν της Lacoste, καμία άλλη εταιρεία – χορηγός δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, με τις Peugeot, Hublo και Asics να τηρούν σιγήν ιχθύος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόκοβιτς έχει κλείσει εμπορικές συμφωνίες αξίας 30 εκατ. δολαρίων ετησίως, ενώ θεωρείται ο 46η πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής παγκοσμίως. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Πώς βγάζει και πού ξοδεύει τα χρήματα από το τένις

Πεκίνο: «Κλειστοί» για τους ξένους και οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News