Business & Finance Πέμπτη 6/01/2022, 18:23
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μηνιαία συνδρομή 10 δολαρίων για…τάκο

Μηνιαία συνδρομή 10 δολαρίων για…τάκο

Για 10 δολάρια το μήνα μπορούν να γίνουν συνδρομητές οι κάτοικοι των ΗΠΑ στο Taco Bell, λαμβάνοντας το Taco Lover’s Pass, το οποίο θα δίνει ένα δωρεάν τάκο την ημέρα για ένα μήνα.

Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από σήμερα και μέσω αυτού όσα μέλη έχουν κατεβάσει την εφαρμογή της αλυσίδας θα μπορούν να έχουν προσφορές σε επόμενες συναλλαγές τους.

Μέσω της συνδρομής τα μέλη θα μπορούν να παραγγείλουν μία μεγάλη γκάμα τάκος, μαλακά, τραγανιστά, με καυτερή πατάτα ή τα τάκο – Dorito που προσφέρει το Taco Bell. Με το που γίνεται κανείς συνδρομητής θα έχει πρόσβαση σε μία ειδική κατηγορία της εφαρμογής, όπου θα μπορεί να προσθέτει ένα επιπλέον τάκο με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

Η αλυσίδα είχε πραγματοποιήσει δοκιμαστικό του συνδρομητικού προγράμματος το Σεπτέμβριο του 2021 σε πόλη της Αριζόνα. Εκεί εξέτασε την παροχή της συνδρομής σε τιμές από 5 έως 10 δολαρίων και τελικά παρατήρησε ότι το πρόγραμμα επιβραβεύσεων αυξήθηκε κατά 20%. Το τάκο που προτίμησαν περισσότερο οι καταναλωτές ήταν το τάκο-Dorito.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι έχουμε συνηθίσει τα συνδρομητικά προγράμματα στις υπηρεσίες streaming, ορισμένα εστιατόρια ιδίως στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να λανσάρουν αντίστοιχα προγράμματα.

Για την περίπτωση του Taco Bell, στόχος της εταιρείας είναι να αποκτήσει πιστούς πελάτες και να ενισχύσει τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβραβεύσεων. Ουσιαστικά, δίνοντας ένα δωρεάν τάκο ελπίζει να αυξήσει τις παραγγελίες και το ποσό που ξοδεύει κάθε πελάτης. Παράλληλα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών και τις προτιμήσεις τους, ώστε να προσφέρει καλύτερα και πιο στοχευμένα deal.

Πηγή: CNN

Διαβάστε επίσης:

Πίνετε τον καφέ σας σκέτο; Τότε είστε γενετικά τυχεροί

Γιατί στέλνονται αεροπλάνα γεμάτα… πατάτες στην Ιαπωνία;

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News