Business & Finance Πέμπτη 9/12/2021, 08:43
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Better.com: Συγγνώμη από τον CEO για τις 900 απολύσεις μέσω Zoom 

Η Better.com προσφέρει στεγαστικά και ασφαλιστικά προϊόντα

Better.com: Συγγνώμη από τον CEO για τις 900 απολύσεις μέσω Zoom 

Μετανιωμένος δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Better.com μετά τις απολύσεις 900 εργαζομένων της εταιρείας στεγαστικών δανείων. Βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον CEO να απολύει 900 άτομα την περασμένη εβδομάδα μέσω κλήσης Zoom.

Με επιστολή με ημερομηνία της περασμένης Τρίτης, ο Βισάλ Γκαργκ ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που ενήργησε και έκανε λόγο για κακή εκτέλεση της εντολής της εταιρείας να απολύσει περί του 9% του εργατικού δυναμικού της.

«Συνειδητοποιώ ότι ο τρόπος με τον οποίο κοινοποίησα αυτές τις εξελίξεις χειροτέρεψε μια δύσκολη κατάσταση», αναφέρει στην επιστολή.

Ο Γκαργκ επικαλέσθηκε τις συνθήκες στην αγορά, την απόδοση και την παραγωγικότητα ως λόγους για την απόλυση εργαζομένων στις ΗΠΑ και την Ινδία.

Η Better.com, η οποία ιδρύθηκε το 2016 και εδρεύει στη Νέα Υόρκη, προσφέρει στεγαστικά και ασφαλιστικά προϊόντα στους ιδιοκτήτες κατοικιών μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

Τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσε ότι θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο μέσω της SPAC, Aurora Acquisition, σε μια συμφωνία που την αποτίμησε στα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι όροι τροποποιήθηκαν για να εξασφαλίσει η Better.com το ήμισυ του 1,5 δισ. δολαρίων από τον όμιλο SoftBank (είναι εκ των επενδυτών στην εταιρεία) αμέσως, αντί να περιμένει το κλείσιμο της συμφωνίας.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News