Business & Finance Κυριακή 21/11/2021, 18:58
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Samsung: Αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση για το νέο της εργοστάσιο στις ΗΠΑ

Προβάδισμα φαίνεται ότι έχει το Τέιλορ του Τέξας, το οποίο προσφέρει τα περισσότερα κίνητρα

Samsung: Αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση για το νέο της εργοστάσιο στις ΗΠΑ

Στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει την τοποθεσία στις ΗΠΑ που θα κατασκευάσει το νέο εργοστάσιό της η Samsung, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το ταξίδι του αντιπροέδρου της εταιρείας Τζέι Υ. Λι στη χώρα και στον Καναδά, όπως αναφέρει το πρακτορείο Yonhap.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Λι συναντήθηκε με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου για να συζητήσουν τρόπους για να βρεθεί λύση στην έλλειψη ημιαγωγών σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα κίνητρα που θα προσφερθούν στη νοτιοκορεατική τεχνολογική εταιρεία για να κατασκευάσει εργοστάσιο στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει τοYonhap, επικαλούμενο άτομα προσκείμενα στη νοτιοκορεατική εταιρεία. Η εταιρεία αναζητάει τα περισσότερα κίνητρα που μπορεί να αποκομίσει για το εργοστάσιό της.

Ο Λι, επικεφαλής του τμήματος παρασκευής ημιαγωγών στη Samsung, θα ανακοινώσει την τοποθεσία αυτή την εβδομάδα αφού επιστρέψει στην Κορέα, σύμφωναμε με πηγή του Κογκρέσου.

Προβάδισμα φαίνεται ότι έχει το Τέιλορ του Τέξας, το οποίο προσφέρει τα περισσότερα κίνητρα. Η Samsung εξετάζει επίσης το κοντινό Μέινορ στο Τέξας, το Φίνιξ και μια τοποθεσία στο Απστέιτ της Νέας Υόρκης.

Ο Λι έφυγε από τη Νότια Κορέα στις 14 Νοεμβρίου για το πρώτο του επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό μετά την αποφυλάκισή του με όρους τον περασμένο Αύγουστο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, και τον ομόλογο στην Amazon, Άντι Τζέισι, σύμφωνα με ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News