Business & Finance Τετάρτη 10/11/2021, 18:25
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Apple: Το νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις – Βοηθά στη διαχείριση συσκευών

Apple: Το νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις – Βοηθά στη διαχείριση συσκευών

Νέες υπηρεσίες παρουσίασε σήμερα η Apple, οι οποίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις με λιγότερους από 500 εργαζομένους και αναζητούν τρόπους να διαχειριστούν την τηλεργασία και τις νέες τεχνολογίες.

Συγκεκριμένα, το νέο πολυεργαλείο, ονόματι Apple Business Essentials, θα προσφέρει βοήθεια σε μία μεγάλη γκάμα ζητημάτων γύρω από τη σύνδεση συσκευών, από τη σωστή εγκατάσταση του εξοπλισμού μέχρι και την αναβάθμιση των συσκευών. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω ειδικής εφαρμογής για το κινητό (app), όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να εγκαταστήσουν τα τεχνολογικά εργαλεία που απαιτούνται για τη δουλειά τους.

Το κόστος για την εγγραφή στην νέα υπηρεσία ξεκινά από 2,99 δολάρια το μήνα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη φάση δοκιμαστικού ελέγχου (beta test). Ωστόσο, θα διατίθεται και σε υψηλότερες τιμές ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που θα εξυπηρετεί και τον όγκο δεδομένων που θα χρειαστεί να αποθηκεύσει ο πελάτης στο iCloud. Η τιμή θα ανέρχεται έως και τα 12,99 δολάρια.

Στήριξη επιχειρήσεων

«Οι μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται στον πυρήνα της οικονομίας μας και είμαστε περήφανοι που τα προϊόντα της Apple παίζουν ένα ρόλο στην ενίσχυση της ανάπτυξης αυτών των επιχειρήσεων», δήλωσε η Susan Prescott, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing επιχειρήσεων και εκπαίδευσης στην Apple.

«Το Apple Business Essentials είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να βοηθήσει στην βελτιστοποίηση κάθε βήματος όσον αφορά την διαχείριση συσκευών για τους εργαζομένους μικρών επιχειρήσεων – από την εγκατάσταση, τη σύνδεση συσκευών και την αναβάθμιση, μέχρι την πρόσβαση σε γρήγορη εξυπηρέτηση και στήριξη, ενώ ταυτόχρονα σώζει και διατηρεί ασφαλή τα δεδομένα, έτσι ώστε οι εταιρείες να μπορούν να συγκεντρωθούν στην ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων τους», συνέχισε η ίδια.

Το νέο εργαλείο της Apple, όπως παρουσιάστηκε σήμερα, θα περιλαμβάνει εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και θα προσφέρει πρόσβαση στο iCloud. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Google και η Microsoft, οι οποίες είναι κορυφαίες στον κλάδο υπηρεσιών για εκπαίδευση και επιχειρήσεις, προσφέρουν ήδη αντίστοιχη υπηρεσία. Η Apple είχε ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει την ανάπτυξη του τομέα ψηφιακών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων τις υπηρεσίες βίντεο streaming και τις υπηρεσίες μουσικής.

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC

Διαβάστε επίσης:

Τιμ Κουκ (Apple): Ναι, έχω και εγώ cryptos

Microsoft: «Αποκαθήλωσε» την Apple – Η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News