Business & Finance Κυριακή 12/09/2021, 09:42
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το νέο iPhone έρχεται – Τι να περιμένουμε;

Το νέο iPhone έρχεται – Τι να περιμένουμε;

Την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση της Apple για την παρουσίαση των νέων προϊόντων. Μεταξύ αυτών θα είναι πιθανότατα και το νέο μοντέλο του iPhone. Τι πρέπει να περιμένουμε λοιπόν (εκτός από την πτώση της τιμής στα παλαιότερα μοντέλα); 

Η εταιρεία ως συνήθως τηρεί σιγήν ιχθύος. Εκπρόσωπός της αρνήθηκε να επιβεβαιώσει στη Wall Street Journal ότι θα παρουσιαστεί νέο μοντέλο. Ωστόσο έχουμε πλήθος πληροφοριών και εκτιμήσεων. 

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε κάθε φορά για ένα iPhone είναι το όνομά του; Πώς θα λέγεται λοιπόν αυτό; Κανονικά θα έπρεπε να ονομαστεί iPhone 13. Είναι το πιο πιθανό σενάριο, αλλά έχει τις σκιές του. Και τούτο γιατί η προκατάληψη απέναντι στον συγκεκριμένο αριθμό επιμένει σε πολλά μέρη του κόσμου. Μάλιστα σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Sell Cell σε 3.000 χρήστες προϊόντων Apple, το 18% δήλωσαν ότι θα τους απωθούσε η ονομασία iPhone 13. 

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η ίδια η εταιρεία δεν τον θεωρεί απαραίτητα γρουσούζικο. Και τούτο γιατί έχει ήδη κυκλοφορήσει το λογισμικό iOS 13 και ένα MacBook 13 ιντσών. Αν πάντως υποκύψει στις προκαταλήψεις (ή δεν θελήσει τέλος πάντων να δυσαρεστήσει ένα μέρος των πελατών της) τότε θα μπορούσε να ονομάσει το νέο μοντέλο iPhone 12S, iPhone 2021 ή και iPhone 15ης γενιάς.

Αναλυτές εκτιμούν ότι το νέο μοντέλο θα έχει 4 διαφορετικές εκδοχές: ένα μίνι iPhone με οθόνη 5,4 ιντσών, ένα με οθόνη 6,1 ιντσών, ένα iPhone Pro με ίδιου μεγέθους οθόνη και ένα Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών. Όλες οι συσκευές θα φέρουν πιθαν΄τοατα το νέο μικροτσίπ A15 Bionic.

Η κάμερα (τουλάχιστον στα Pro και Pro Max) αναμένεται να έχει Portrait mode, με το οποίο θα μπορεί να θολώνει κανείς το φόντο, όταν τραβάει βίντεο, αλλά και υψηλότερης ποιότητας εικόνα. 

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News