Business & Finance Κυριακή 29/08/2021, 17:57
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Lufthansa: Στόχος να επανακάμψει στα επαγγελματικά ταξίδια

Lufthansa: Στόχος να επανακάμψει στα επαγγελματικά ταξίδια

Την προσέλκυση περισσότερων επιβατών οι οποίοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, έχει θέσει ως στόχο η Lufthansa, αυξάνοντας τον αριθμό των πτήσεων και βελτιώνοντας την τροφοδοσία στα αεροπλάνα, όπως ανέφερε σήμερα η γερμανική αεροπορική εταιρεία διά στόματος ενός εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της, σήμερα Κυριακή.

Επί του παρόντος η Lufthansa μεταφέρει περί του 50% των επιβατών πριν από την κρίση του κορωνοϊού το 2019 και πραγματοποιεί πτήσεις στο 88% των προορισμών της πριν την πανδημία.

«Η καθημερινή συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε πολλές συνδέσεις», δήλωσε η Κριστίνα Φέρστερ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lufthansa για το τμήμα πελατών, τεχνολογίας και εταιρικής ευθύνης, στον όμιλο μέσων ενημέρωσης, Funke. «Είναι σημαντικό για τους επιβάτες που πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια και θέλουν να πετάξουν κάπου να μπορούν να επιστρέψουν την ίδια ημέρα».

Όπως σημείωσε επίσης, η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει μια μεσημεριανή πτήση στα ιδιαίτερα δημοφιλή δρομολόγια και θα παρέχει νέα μενού στους premium πελάτες από την 1η Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας τη γερμανική κουζίνα με τις διεθνείς επιρροές.

Η Lufthansa είναι καλά προετοιμασμένη για την αύξηση της ζήτησης όταν ανοίξουν ξανά τα ταξίδια προς τις ΗΠΑ, προσέθεσε.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News