Business & Finance Σάββατο 31/07/2021, 13:26
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η εταιρεία που προσφέρει απεριόριστο χρόνο άδειας μετ’αποδοχών

Η εταιρεία που προσφέρει απεριόριστο χρόνο άδειας μετ’αποδοχών

Έχει 700 υπαλλήλους. Και μπορούν να πάρουν όσες ημέρες άδειας τον χρόνο θέλουν – όλες μετ’αποδοχών- υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συνεννόηση με προϊσταμένους τμημάτων και συναδέλφους ώστε να βγαίνει κανονικά η δουλειά. 

Ο λόγος για τη Bumble, η οποία βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση, όπως λέει, για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών εργασιακών συνθηκών για τους εργαζομένους της. Τον Ιούνιο είχε κλείσει για μία εβδομάδα όλα τα γραφεία της προκειμένου να περιορίσει το στρες των υπαλλήλων. Στο εξής, όπως ανακοίνωσε, θα κλείνει για μία εβδομάδα τα γραφεία της δύο φορές τον χρόνο.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για ραντεβού τονίζει ότι η πανδημία την έκανε να επαναξετάσει τον τρόπο και χρόνο εργασίας και να αναθεωρήσει την προσέγγισή της έναντι των εργαζομένων. «Είναι σαφές πως ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε και χρειάζεται να δουλεύουμε έχει αλλάξει και οι νέες μας πολιτικές αντανακλούν αυτό που έχει πραγματικά αξία: τη στήριξη των ομάδων μας στην εργασία τους και στη ζωή τους» δήλωσε ο πρόεδρος της Bumble, Τάρεκ Σαουκάτ. 

Σημείωνεται ότι τις κατά τις δύο εβδομάδες που θα κλείνουν εντελώς τα γραφεία στο Όστιν των ΗΠΑ, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο και τη Μόσχα, θα υπάρχει ένα προσωπικό ασφαλείας από το σπίτι, που θα μπορεί να εργαστεί σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα στη λειτουργία της εφαρμογής. 

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News