Business & Finance Τρίτη 22/06/2021, 21:31
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Twitter: Δέχεται αιτήσεις για τις νέες λειτουργίες που προσφέρει

Twitter: Δέχεται αιτήσεις για τις νέες λειτουργίες που προσφέρει

Αιτήσεις για τις νέες λειτουργίες που προσθέτει στις προσφερόμενες υπηρεσίες θα αρχίσει να δέχεται το Twitter, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, λειτουργίες οι οποίες θα προσφέρουν στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τους ακολούθους τους. 

Οι χρήστες του Twitter μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να αποκτήσουν την πρώιμη πρόσβαση στην υπηρεσία «Super Follows», με την οποία μπορούν να διαμοιράζονται επί πληρωμή αποκλειστικό περιεχόμενο με συνδρομητές και στην υπηρεσία «Ticketed Spaces», στην οποία οι συνδρομητές θα καταβάλουν αντίτιμο, προκειμένου να αποκτούν πρόσβαση σε «δωμάτια» συνομιλιών.  

Οι δημιουργοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10.000 ακόλουθους στο Twitter για να μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Super Follows και τουλάχιστον 1.000 ακόλουθους για την πρώτη πρόσβαση στο Ticketed Spaces.

Και οι δύο λειτουργίες αποτελούν μέρος του νέου σχεδιασμού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία επιθυμεί να ανταγωνιστεί τα άλλα social media, προσελκύοντας δημιουργούς περιεχομένου με απήχηση, με το να τους προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίζουν χρήματα από τους θαυμαστές τους.

Ωστόσο η εταιρεία θα διακρατεί το 3% των εσόδων ενός δημιουργού έως ότου αποκομίζει κέρδη της τάξεως των 50.000 δολαρίων και άνω, με το Twitter να διακρατεί το 20% των κερδών πέρα από αυτό το όριο, προκειμένου να βοηθήσει τους ανερχόμενους δημιουργούς να κερδίσουν περισσότερα χρήματα στο ξεκίνημά τους.

Όπως σημείωσε η Έστερ Κρόφορντ, επικεφαλής προϊόντων στο Twitter, η εταιρεία στοχεύει να επιλέξει «ένα διαφορετικό σύνολο φωνών» μέσα από τις αιτήσεις, ενώ όπως προσέθεσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα επικεντρωθεί σε μεμονωμένα που υποβάλλουν αίτηση για τις λειτουργίες, αλλά θα εξετάσει επίσης αιτήσεις από εταιρείες, εκδότες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που διατηρούν κοινό στο Twitter.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News