Business & Finance Τρίτη 27/04/2021, 20:33
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

JP Morgan: Σχέδια για επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία 

Η επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία είναι ένα θέμα που έχει αρχίσει να αναδύεται τον τελευταίο καιρό

JP Morgan: Σχέδια για επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία 

Σχέδια για την επιστροφή εκ περιτροπής στα γραφεία όλου της προσωπικού της αρχής γενομένης από τον Ιούλιο, εξετάζει η JP Morgan, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, σύμφωνα με υπόμνημα της επιτροπής λειτουργίας του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, το οποίο τέθηκε υπόψη του Reuters.

Η τράπεζα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να διατηρεί το όριο πληρότητας του 50% κατά τη φάση της επιστροφής του προσωπικού στα γραφεία, σύμφωνα με τις οδηγίες για την κοινωνική απόσταση που καταρτίζονται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

«Έχοντας υπόψη αυτό το χρονικό πλαίσιο, θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες που θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στα γραφεία σας επιτυχώς. Κάθε γραμμή της επιχείρησης θα συνεργασθεί με τους διευθυντές και τους υπευθύνους για να καθορίσει το κατάλληλο πρόγραμμα», αναφέρει η τράπεζα στο σημείωμα που απέστειλε στους υπαλλήλους τους.

Η επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία είναι ένα θέμα που έχει αρχίσει να αναδύεται τον τελευταίο καιρό, με τη μία μετά την άλλη τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες να ανακοινώνουν ότι εξετάζουν επίσης σχέδια για να επαναφέρουν τις συνθήκες εργασίας όπως ήταν, πριν κάνει την εμφάνισή της η πανδημία. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News