Business & Finance Παρασκευή 19/03/2021, 20:56
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προβλήματα στους λογαριασμούς 1 εκατ. χρηστών στο Instagram

Προβλήματα στους λογαριασμούς 1 εκατ. χρηστών στο Instagram

Προβλήματα στους λογαριασμούς τους αντιμετώπισαν σχεδόν 1 εκατ. χρήστες στο Ιnstagram, όπως ανακοίνωσε η μητρική του μέσου κοινωνικής δικτύωσης η Facebook, η οποία όπως τόνισε μια σειρά από διάφορα ζητήματα έχουν προκαλέσει δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες της. 

«Πολλές ομάδες εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων και θα σας ενημερώσουμε όποτε μπορούμε», ανέφερε η Facebook σε ανάρτηση στο Twitter.

Το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης (το Twitter), χρησιμοποίησαν πολλοί χρήστες για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα, με το hastag «#whatsappoutage» να είναι το πιο δημοφιλές σε πολλές χώρες.

Η ιστοσελίδα downdetector.com ανέφερει ότι υπήρχαν σχεδόν 1 εκατομμύριο χρήστες που ανέφεραν ζητήματα με το Instagram, ενώ σχεδόν 20.000 χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για προβλήματα με το WhatsApp (επίσης ιδιοκτησίας του Facebook).

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρακολουθεί δυσλειτουργίες συγκεντρώνοντας αναφορές από μια σειρά πηγών, ενώ όπως αναφέρει τα προβλήματα ενδέχεται να έχουν επηρεάσει ένα μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News