Business & Finance Δευτέρα 1/03/2021, 18:26
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Apple: Σε λειτουργία και τα 271 καταστήματα στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά την πανδημία 

Apple: Σε λειτουργία και τα 271 καταστήματα στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά την πανδημία 

Σε λειτουργία από σήμερα Δευτέρα τέθηκαν και τα 271 καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ, για πρώτη φορά μετά από διάστημα σχεδόν ενός χρόνου, όταν και έκανε την εμφάνισή της η πανδημία του κορωνοϊού. 

Εν μέσω της πανδημίας στις ΗΠΑ τη χώρα που έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την Covid-19, πολλά καταστήματα του αμερικανικού κολοσσού είχαν αναγκασθεί να κλείσουν εξαιτίας των lockdowns. 

Όπως ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας της απόφασής της, έχει συστήσει μια ομάδα στην οποία συμπεριλαμβάνονται ειδικοί του ιατρικού κλάδου, ούτως ώστε να διαπιστώνει η ίδια την κατάσταση της πανδημίας από πολιτεία σε πολιτεία. 

Υπό το πλαίσιο αυτό αν η Apple κρίνει ότι σε κάποια πολιτεία τα καταστήματά της πρέπει να κλείσουν ενώ δεν υπάρχει καμιά επίσημη εντολή, θα τα κλείνει. 

Στην ίδια ανακοίνωση η αμερικανική εταιρεία ανέφερε ότι έχει επεκτείνει την λειτουργία «Express», μια κατασκευή στα καταστήματα με ταμειακές μηχανές προστατευμένες με πλέξιγκλας και μερικά ράφια στα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση αντικείμενα όπως τα ακουστικά AirPods, ή θήκες τηλεφώνου. 

Για να δύνανται να αγοράσουν οι πελάτες με αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει μέσω του διαδικτύου να έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News