Business & Finance Τετάρτη 24/05/2023, 18:46
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λονδίνο: Νέα γραφεία για την Amazon με χωρητικότητα για 1.000 υπαλλήλους 

Λονδίνο: Νέα γραφεία για την Amazon με χωρητικότητα για 1.000 υπαλλήλους 

Η Amazon.com Inc. συμφώνησε να πάρει χώρο από την WeWork Cos. σε ένα κτίριο γραφείων στο City του Λονδίνου.

Ο τεχνολογικός γίγαντας θα καταλαμβάνει περίπου 6.500 τετραγωνικά μέτρα στο Moore Place, το οποίο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα από την WeWork, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τη συμφωνία. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.000 άτομα και η συμφωνία περιλαμβάνει μια επιλογή να καταβάλει περισσότερο χώρο στο κτίριο, είπαν οι πηγές στο Bloomberg, ζητώντας να μην κατονομαστούν καθώς οι λεπτομέρειες είναι ιδιωτικές.

Η Amazon ζύγιζε μια επέκταση των γραφείων της στο Λονδίνο πριν ξεσπάσει η πανδημία το 2020. Αυτό ώθησε την εταιρεία να θέσει τα σχέδιά της σε αναμονή, καθώς η αυξημένη εργασία στο σπίτι δημιούργησε αμφιβολίες για τις μελλοντικές ανάγκες γραφείων. Ενώ ορισμένοι αντίπαλοι έχουν αγκαλιάσει την εξ αποστάσεως εργασία, η εταιρεία διαδικτυακών λιανοπωλητών και cloud με έδρα το Σιάτλ παρέμεινε αφοσιωμένη στην εργασία σε γραφείο.

Η Amazon στο Λονδίνο έχει κτίρια στο High Holborn και στο Principal Place όπου τα βόρεια σύνορα της πόλης του Λονδίνου συναντούν το Shoreditch, μια παραδοσιακά δημοφιλή περιοχή για νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Amazon: Επένδυση 12,7 δισ. δολαρίων στις Υπηρεσίες Cloud της Ινδίας 

Η Meta αντιμετωπίζει πρόστιμο ρεκόρ στην ΕΕ για παραβίαση των κανόνων προστασίας δεδομένων

Microsoft: «Παγώνει» τους μισθούς για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές προκλήσεις

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS