Business & Finance Κυριακή 14/05/2023, 16:40
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Twitter: Ενθουσιασμένη να μεταμορφώσει την πλατφόρμα, η νέα CEO 

Twitter: Ενθουσιασμένη να μεταμορφώσει την πλατφόρμα, η νέα CEO 

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter, Linda Yaccarino, δήλωσε ενθουσιασμένη που θα μεταμορφώσει την εταιρεία και θα πετύχει το όραμα του ιδιοκτήτη Elon Musk. 

Στα πρώτα της tweet από τότε που πήρε τη δουλειά, η Yaccarino είπε ότι είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της εταιρείας και ότι τα σχόλια από τους χρήστες είναι «ζωτικής σημασίας για αυτό το μέλλον».

«Ας συνεχίσουμε τη συζήτηση και ας φτιάξουμε μαζί το Twitter 2.0!,» πρόσθεσε. 

 

Η Yaccarino εντάσσεται στον τεχνολογικό κολοσσό, αφού προηγουμένως ήταν επικεφαλής στο τμήμα διαφήμισης παγκοσμίως, της NBCUniversal. Θα συνεργαστεί στενά με τον Musk, ο οποίος θα είναι και επικεφαλής τεχνολογίας και εκτελεστικός πρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι ο Musk απέλυσε ή έχασε περίπου το 75% των εργαζομένων στο Twitter από την εξαγορά του τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από αυτούς που είχαν βαθιές σχέσεις σε πωλήσεις και συνεργασίες, τις οποίες η Yaccarino, θα πρέπει τώρα να επιδιορθώσει. Η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης μια φυγή διαφημιστών, η οποία προκλήθηκε εν μέρει από τις ακανόνιστες αποφάσεις του Musk για τον έλεγχο περιεχομένου και τα δικά του tweets.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg 

Διαβάστε επίσης: 

Τουρκία: Το Twitter βάζει περιορισμούς στο περιεχόμενο ενόψει των εκλογών 

Λίντα Γιακαρίνο: Η σιδηρά κυρία της διαφήμισης στο τιμόνι του Twitter

Twitter: Αφήνει τη θέση του CEO ο Elon Musk – Ποια είναι η αντικαταστάτριά του

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News