Business & Finance Τρίτη 25/04/2023, 07:17
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tim Cook: Αυτό είναι το Νο1 μυστικό του για καθαρό μυαλό 

Tim Cook: Αυτό είναι το Νο1 μυστικό του για καθαρό μυαλό 

Όποιος προσπαθεί να καθαρίσει το μυαλό του, αρκεί απλώς να βγει έξω, ή τουλάχιστον, αυτό κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook. 

Ο 62χρονος διαχειρίζεται μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, με φανατικούς θαυμαστές και κεφαλαιοποίηση 2,62 τρισ. δολαρίων, γεγονός που δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα πιέσεων και ευθυνών. 

Η έξοδος στη φύση απαλύνει αυτές τις εντάσεις και βοηθά τον Cook να επανέλθει διανοητικά, είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο GQ, όπως μεταδίδει το CNBC.

Ο Cook, ο οποίος κατάγεται από την Αλαμπάμα, έχει περάσει τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια στη Silicon Valley – όπου δραστηριότητες όπως η πεζοπορία και το καγιάκ μπορεί να είναι πιο δύσκολες σε ένα μέρος όπου κυριαρχούν τα τεράστια κτίρια γραφείων των τεχνολογικών εταιρειών. Αλλά οι παλιές του συνήθειες στη Β. Καρολίνα και το Κολοράντο δικαιολογούν τον ενθουσιασμό του με την ύπαιθρο.

«Οι εξωτερικοί χώροι ήταν πάντα προσβάσιμοι εκεί, εκτός από όταν υπήρχε από κάποια σπάνια χιονοθύελλα ή κάτι τέτοιο», σημείωσε ο Cook. «Πάντα σκέφτομαι την πεζοπορία και τα πράγματα που πραγματικά μου έρχονται στο μυαλό όταν βρίσκομαι εδώ [στη δουλειά]».

Το να βγείτε έξω από την τεχνολογική φούσκα της περιοχής βοηθά, πρόσθεσε: «Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία σε τόσα πολλά διαφορετικά μέρη [στην Καλιφόρνια]. Είναι σχεδόν αμαρτία να μην βγεις έξω και να το απολαύσεις».

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Μία παράξενη ιδιοφυΐα: Γιατί ο Στιβ Τζομπς αρνήθηκε το παιδί του και το… σαπούνι

Αυτό είναι το πιο σπάνιο προϊόν της Apple – Δεν μπορείτε να το αγοράσετε

16 χρόνια μετά: iPhone πρώτης γενιάς πουλήθηκε για 63.000 δολάρια

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News