Business & Finance Δευτέρα 27/03/2023, 20:50
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Microsoft: Η νέα έκδοση του Teams θα είναι δύο φορές πιο γρήγορη

Microsoft: Η νέα έκδοση του Teams θα είναι δύο φορές πιο γρήγορη

Μια ταχύτερη νέα έκδοση της εφαρμογής επικοινωνίας Teams, αρχίζει να κυκλοφορεί η Microsoft, για Windows σε εμπορικούς πελάτες που είναι εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα προεπισκόπησης. 

Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες αργότερα μέσα στο έτος, και η εταιρεία υπόσχεται επίσης νέες εκδόσεις του Teams για Mac και το διαδίκτυο.

Από το ντεμπούτο του το 2017, οι εταιρείες έσπευσαν να υιοθετήσουν το Teams για να κρατήσουν τους εργαζόμενους συνδεδεμένους μέσω βιντεοκλήσεων και συνομιλιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella δήλωσε τον Ιανουάριο ότι περισσότεροι από 280 εκατ. άνθρωποι χρησιμοποιούν το Teams κάθε μήνα, παρόλο που πολλοί εργαζόμενοι επιστρέφουν ξανά στα γραφεία.

Η εφαρμογή, είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα απόδοσης το 2020, τα οποία η εταιρεία επέλυσε. Το 2021, με τη χρήση του Teams να αυξάνεται ακόμη περισσότερο, η Microsoft άρχισε να κατασκευάζει μια δεύτερη γενιά λογισμικού με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, δήλωσε ο Jeff Teper, πρόεδρος συνεργατικών εφαρμογών και πλατφορμών της Microsoft, σε συνέντευξή του στο CNBC.

Οι αναφορές για μια νέα έκδοση του Teams κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος. Ο Teper είπε ότι αυτό προκάλεσε «πολλή αναταραχή», αλλά ότι δεν ήθελε η Microsoft να ανακοινώσει την ενημέρωση έως ότου το πρόγραμμα είχε επιτύχει έναν εσωτερικό στόχο να είναι δύο φορές πιο γρήγορο από πριν, χρησιμοποιώντας και τη μισή μνήμη. 

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις που έχουν σκοπό να απλοποιήσουν το Teams, ορισμένες από τις οποίες στοχεύουν στο να βοηθήσουν τη Microsoft να φτάσει τους αντιπάλους, είπε ο Teper. Ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει το Slack και το Zoom. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Γιατί το Big Tech κάνει τόσο πολλές απολύσεις: Αυτή είναι η νέα λογική του κλάδου

Η Νο1 συμβουλή του CEO της Microsoft για την επαγγελματική εξέλιξη

Microsoft: Βοηθά τους γιατρούς να κρατούν το ιστορικό των ασθενών μέσω τεχνητής νοημοσύνης 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS