ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μέσα στο πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής

Μέσα στο πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής

Η αμερικανική αγορά ακινήτων υπέστη μεγάλο πλήγμα πέρυσι, καθώς οι πωλήσεις μειώθηκαν, τα επιτόκια των ενυπόθηκων δανείων αυξήθηκαν και οι τιμές των κατοικιών παρέμειναν πεισματικά υψηλές.

Το FEMAIL συγκέντρωσε τα δέκα πιο ακριβά ακίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά σε όλες τις ΗΠΑ, με πολλαπλές κρεβατοκάμαρες, πολυτελείς ανέσεις, λουξ εσωτερικούς χώρους και άκρως αξιομνημόνευτη θέα. Το πιο ακριβό από αυτά – ένα ρετιρέ στον ουρανό της Νέας Υόρκης – κοστίζει 250 εκατομμύρια δολάρια και έχει 23 δωμάτια. 

Ας δούμε πως είναι το πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής

Το ρετιρέ 23 δωματίων στο Central Park Tower διεκδικεί τον τίτλο της υψηλότερης κατοικίας στον κόσμο, καθώς υψώνεται στα 431 μέτρα πάνω από τη Νέα Υόρκη και είναι στον 129ο όροφο.

Μέσα στο πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής-1

Το εκτεταμένο διαμέρισμα, το οποίο καταλαμβάνει τους τρεις τελευταίους ορόφους του σημαντικότερου κτιρίου των δισεκατομμυριούχων του Μανχάταν, προσφέρει επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, μαζί με εκπληκτική θέα της πόλης.

Μερικοί από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους περιλαμβάνουν το μεγάλο σαλόνι με τα παράθυρα με κουρτίνες, ενώ η κύρια σουίτα που βλέπει στο πάρκο διαθέτει το δικό της καθιστικό, δύο δωμάτια-ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο.

Μέσα στο πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής-2

Η κατασκευή του ακινήτου ολοκληρώθηκε το 2020 και το ακίνητο βγήκε στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2022. Το Zillow επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβή αγγελία ακινήτου στις ΗΠΑ και θα σπάσει νέο ρεκόρ αν πουληθεί σε αυτή την τιμή. 

Μέσα στο πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής-3

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Όπως παραθερίζουν οι βαθύπλουτοι: Μέσα στο σπίτι των 150 εκατ. στην παραλία των δισεκατομμυριούχων

Μπαλκόνι στα 420 μέτρα: Μέσα στο σπίτι των 250 εκατ. δολαρίων

Η ζωή στον 96ο όροφο: Πωλητήριο στο ακριβότερο διαμέρισμα του Μανχάταν

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News