Business & Finance Τρίτη 8/11/2022, 18:23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άδ. Γεωργιάδης: Από αύριο και η efood στο «καλάθι του νοικοκυριού»

Άδ. Γεωργιάδης: Από αύριο και η efood στο «καλάθι του νοικοκυριού»

«Από αύριο προστίθεται στον e-Kαταναλωτής και η εταιρεία efood, η οποία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της “καλάθι του νοικοκυριού“, το οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές εφόσον το επιλέξουνε να το παραγγείλουν». Αυτό ανέφερε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία του μέτρου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Ήδη η πρώτη εβδομάδα για το “καλάθι του νοικοκυριού” ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική και ο ελεύθερος ανταγωνισμός λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα λειτουργήσει και τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα. Είμαστε από πάνω για να φέρουμε καλύτερες τιμές στον καταναλωτή».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Ετοιμάζεται μια επιπλέον συμπληρωματική υπουργική απόφαση για να διορθωθούν ό,τι ατέλειες εντοπίσαμε. Θέλω οι αλυσίδες που είπαν ότι θα βάλουν πλάτη με το καλάθι να το κάνουν στα αλήθεια και να έχουν εμφανή ταμπελάκια για να βλέπει ο κόσμος τι ψωνίζει. Οι αλυσίδες, η βιομηχανία και όλοι θα κριθούν στο “καλάθι του νοικοκυριού” αν θα ρίξουν τις τιμές τους και αν θα βοηθήσουν τον κόσμο να μπορέσει να βγάλει αυτόν τον δύσκολο χειμώνα. Τα αστεία τελειώσανε».

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης:

Καλάθι του νοικοκυριού: Τα κακώς κείμενα και οι αλλαγές

Καλάθι του νοικοκυριού: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την απάντηση των καταναλωτών

Άδ. Γεωργιάδης: Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τη σήμανση στο καλάθι του νοικοκυριού

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News