Business & Finance Δευτέρα 6/06/2022, 14:59
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΕ: Ενημερωτική εκστρατεία οικονομολόγων και επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες του «Ελλάδα 2.0»

ΟΕΕ: Ενημερωτική εκστρατεία οικονομολόγων και επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες του «Ελλάδα 2.0»

Απαντήσεις σε ερωτήματα σε σχέση με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» επιχειρεί να δώσει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διοργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

  • Ποιοι κλάδοι μπορούν να υπαχθούν στα επενδυτικά και δανειοδοτικά προγράμματα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»;
  • Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και ενημέρωση;
  • Ποιες είναι οι ανάγκες ρευστότητας κάθε Περιφέρειας;
  • Ποιος ο ρόλος των οικονομολόγων και των λογιστών – φοροτεχνικών στην άμεση απορρόφηση των κονδυλίων;

Αυτά και πλήθος άλλων ερωτημάτων θα αποτελέσουν αντικείμενα συζήτησης στις εκδηλώσεις, με κοινό τίτλο: «Ενημέρωση των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, οικονομολόγων, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0».

Στην εναρκτήρια εκδήλωση θα μιλήσουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, στις 17:00, στην αίθουσα Ιλισσός του Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2). Θα μεταδοθεί, ζωντανά, από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News