Business & Finance Δευτέρα 9/05/2022, 19:29
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Υπάτης προκηρύσσει η ΕΤΑΔ

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η 23η.05.2022, ημέρα Δευτέρα, και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Υπάτης προκηρύσσει η ΕΤΑΔ

Τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, (Κωδικός διαγωνισμού: Q109856A), για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Υπάτης, διάρκειας τριών (3) ετών ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Το κτίσμα βρίσκεται στο Νομό Φθιώτιδας και είναι συνολικού εμβαδού 298,55τ.μ. σε οικόπεδο εμβαδού 1.380 τ.μ.

Η ΕΤΑΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η 23η.05.2022, ημέρα Δευτέρα, και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News