Business & Finance Τρίτη 22/03/2022, 09:20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Live: Moneyreview Banking Summit – Ανοίγοντας δρόμο για την ανάπτυξη

Το Money Review διοργανώνει στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το συνέδριο «Banking Summit: Ανοίγοντας δρόμο για την ανάπτυξη»

Live: Moneyreview Banking Summit – Ανοίγοντας δρόμο για την ανάπτυξη

Το Money Review διοργανώνει σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το συνέδριο «Banking Summit: Ανοίγοντας δρόμο για την ανάπτυξη», με στόχο να προωθήσει τον διάλογο ανάμεσα στους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, των ευρωπαϊκών και εγχώριων θεσμών και τους CEOs των ελληνικών τραπεζών, για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

 

Καθοριστικό το 2022

Καθώς ο κόσμος προσπαθεί να ανασυνταχθεί από την πανδημία και η Ευρώπη να διαχειριστεί δομικές γεωπολιτικές αλλαγές, αλλά και τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση μετά τη δεκαετία του 1970, το 2022 αναδεικνύεται σε καθοριστική χρονιά για την ελληνική οικονομία και τις αγορές. Οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών παραμένουν θετικές όσο οι ευρωπαϊκοί πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας λειτουργούν ως αντιστάθμισμα στις νέες προκλήσεις, όπως ο πληθωρισμός και η σταδιακή σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής. Ωστόσο είναι πλέον σαφές πως όλες οι παραδοχές για την τρέχουσα και ενδεχομένως και την επόμενη χρονιά πρέπει να επαναξιολογηθούν.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ και παρακολουθήστε το Banking Summit με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά. Δυνατότητα παρακολούθησης στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News