Business & Finance Πέμπτη 23/12/2021, 15:08 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τεχνολογία και κοινωνία – Πώς αλλάζουν το marketing των εταιρειών

Ο Philip Kotler συνομιλεί με Έλληνες marketers 

Τεχνολογία και κοινωνία – Πώς αλλάζουν το marketing των εταιρειών

Ο ταχύτατος ψηφιακός μετασχηματισμός, αλλά και η ανάγκη για μετεξέλιξη που έχει η ίδια η κοινωνία οδηγούν εταιρείες και brands στο να αλλάξουν την ουσία του marketing και την προσέγγισή τους προς τον καταναλωτή-πελάτη τους. 

Η στρατηγική, τα εργαλεία, αλλά και το brand purpose είναι εντελώς διαφορετικά και βαδίζουν ήδη προς τον δρόμο του Marketing 5.0, Technology for Humanity. Όπως αναλύεται και στο ομώνυμο βιβλίο του κορυφαίου παγκοσμίως Philip Kotler, το marketing πλέον είναι ο συνδυασμός φοβερών επιτευγμάτων της τεχνολογίας, η κάλυψη του κενού ανάμεσα στις πέντε γενιές που ζουν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον πλανήτη, αλλά και η ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο. 

Περισσότερα για τις πιο trending έννοιες που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου, θα αποκαλύψει ο Philip Kotler, γνωστός και ως ο πατέρας του σύγχρονου marketing, στο πλαίσιο του The Future of Marketing, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου από την Boussias. 
Στο ίδιο event, ο Kotler θα συμμετέχει και σε ένα άκρως ενδιαφέρον live Q&A με top marketers της ελληνικής αγοράς και θα χαράξουν μαζί το δρόμο για την εποχή του Marketing 5.0. στην Ελλάδα. 

Technology for Humanity, η νέα εποχή του marketing ξεκινά 

Αντλώντας θεματικές από το νέο του βιβλίο Marketing 5.0:Technology for Humanity, ο Kotler θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ελληνικού κοινού και θα αναλύσει τις πιο forward-thinking ιδέες και πρακτικές. AI, CX, IoT, Blockchain, Voice Tech Marketing, Corporate Activism και Transmedia Storytelling είναι μερικές μόνο από αυτές! Πρόκειται για ένα άκρως διαδραστικό event που θα γίνει για μία ακόμη φορά talk of the marketers’ community! Κορυφαία στελέχη από τα σημαντικότερα brands και agencies θα είναι εκεί! 

The Greek Experts

Δημιουργικά μυαλά, top marketers και έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγοράς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κορυφαίο thought leader για τη νέα εποχή του marketing και να διαμορφώσουν μαζί του το μέλλον του κλάδου. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Α. Μαύρος, General Manager, Member of the Board της MRB Hellas, ο Φωκίων Αγγελόπουλος, Vice President, Board Member της Dynamic Integrated Solutions, η Τάνια Γιακουμάκη, General Manager της Curious Ahead και ο Γιώργος Γκριτζάλας, Co-Founder & Strategy Consultant της Adjust. Ενώ σε ένα fireside chat με τις Lacta, Ogilvy και Διοτίμα θα συζητηθεί η ευθύνη των εταιρειών και των brands απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο, με αφορμή το πιο viral case της χρονιάς. 

Επισκεφθείτε το The Future of Marketing και κλείστε τώρα τη θέση σας και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο περιεχόμενο του event.   

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News