Business & Finance Τετάρτη 22/12/2021, 13:35
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΤΟΕ: Στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Γ. Μότσιος της Εθνικής

ΟΤΟΕ: Στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Γ. Μότσιος της Εθνικής

Ο Γιώργος Μότσιος από την Εθνική Τράπεζα παρέμεινε στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΕ), κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας εκτελεστικής γραμματείας.  

Επίσης, στη θέση του γενικού γραμματέα εκλέχθηκε ο Ανδρέας Καλλίρης (Alpha Bank), στη θέση του αντιπροέδρου ο Σωτήρης Σαξώνης (Eurobank), ενώ αναπληρωτής γενικός γραμματέας τοποθετήθηκε ο Βάιος Νάκος (Πειραιώς), ταμίας ο Κώστας Τρυφωνόπουλος και αναπληρωτής ταμίας ο Γιάννης Σιδεράτος. 

Ως οργανωτικός γραμματέας νομαρχικών παραρτημάτων ορίστηκε η Σοφία Γεωργούδη, ως οργανωτικός γραμματέας συλλόγων ο Φώτης Ντότσικας, ενώ μέλη εκλέχθηκαν οι Δρίβας Χαράλαμπος, Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Μούτσης Κυριάκος, Γκιάτης Τάσος, Χαραλαμπόπουλος Θεόδωρος, Μυλωνάς Γιώργος και Σταθόπουλος Θανάσης.  

Ο νέος πρόεδρος της ΟΤΕ, κατά τη σύντομη ομιλία του, διαβεβαίωσε ότι «η διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων. Προβλήματα που είναι πολλά και σύνθετα ιδιαίτερα με τις νέες συνθήκες της ψηφιοποίησης των τραπεζικών εργασιών. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».  

Υπογράμμισε δε, «την ανάγκη άμεσης προετοιμασίας της ΟΤΟΕ για την διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το περιεχόμενο της οποίας θα συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία της ΟΤΟΕ την προσεχή Τετάρτη 29/12/2021 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News