Business & Finance Κυριακή 12/12/2021, 22:51
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει το χιονοδρομικό κέντρο στον Παρνασσό

Ανοίγει το χιονοδρομικό κέντρο στον Παρνασσό

Ανοίγουν από αύριο, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για τους επισκέπτες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει, σύμφωνα και με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το σταδιακό άνοιγμα των πιστών για τους χιονοδρόμους. 

Συγκεκριμένα, από αύριο όλοι οι φίλοι του βουνού θα μπορούν να επισκεφτούν τα ανακαινισμένα σαλέ και να απολαύσουν τη βόλτα τους στο φυσικό τοπίο του Παρνασσού, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στους χώρους εστίασης, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, αλλά και για τη χρήση των αναβατήρων. 

Οι εξωτερικοί χώροι είναι προσβάσιμοι για όλους, ενώ στους εσωτερικούς χώρου επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε επισκέπτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανεμβολίαστοι καλούνται να επιδείξουν αρνητικό PCR -RAPID test.  

Στους ανοικτούς χώρους υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας, όπου υφίσταται συγχρωτισμός.  

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), ως διαχειρίστρια εταιρεία του κέντρου, έχει προχωρήσει τους τελευταίους μήνες στην υλοποίηση μιας σειράς παρεμβάσεων και έργων, όπως μεταξύ άλλων η αποκατάσταση του Σαλέ Φτερόλακας και επιλεγμένων τμημάτων του Σαλέ Κελάρια 1950, η ανακαίνιση όλων των χώρων υγιεινής, η δημιουργία ειδικών ραμπών για Άτομα με Αναπηρία, η δημιουργία χώρων για την παροχή μαθημάτων χιονοδρομίας και λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και η λειτουργία σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών (web-ticketing.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΤΑΔ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για τις σχολές χιονοδρομίας στον Παρνασσό

Στ. Βλαστός (ΕΤΑΔ): Πόλος έλξης για επενδύσεις ο τομέας της ακίνητης περιουσίας 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News