Business & Finance Δευτέρα 22/11/2021, 12:49
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για τις σχολές χιονοδρομίας στον Παρνασσό

Πρόκειται για τέσσερις σχολές

ΕΤΑΔ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για τις σχολές χιονοδρομίας στον Παρνασσό

Την προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την εκμίσθωση στεγασμένων και υπαίθριων χώρων για τη λειτουργία τεσσάρων σχολών χιονοδρομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, στις θέσεις «Φτερόλακα 1850» και «Κελάρια 1950», ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).  

H διάρκεια της μίσθωσης θα είναι για δύο χιονοδρομικές περιόδους, με δυνατότητα παράτασης, για ακόμη μία. 

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε. 

Οι ανάδοχοι θα έχουν αποκλειστικό δικαίωμα δραστηριοποίησης στις εγκαταστάσεις του Χ.Κ. Παρνασσού για τη λειτουργία οργανωμένων σχολών εκμάθησης χιονοδρομίας (με μόνη εξαίρεση τυχόν ανεξάρτητους δασκάλους – εκπαιδευτές χιονοδρομίας που παρέχουν σχετικές υπηρεσίες). 

Στους εξωτερικούς χώρους, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πλειοδότη να τοποθετήσει τη διαφημιστική προβολή της σχολής του, κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του Χ.Κ. Παρνασσού. 

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr 

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).  

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των οικονομικών προσφορών, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

ΤΑΙΠΕΔ: «Πατάει γκάζι» για την παραχώρηση πέντε λιμανιών και πέντε μαρινών

Στ. Βλαστός (ΕΤΑΔ): Πόλος έλξης για επενδύσεις ο τομέας της ακίνητης περιουσίας 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News