Business & Finance Δευτέρα 1/11/2021, 18:57
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Trasys Greece: Στόχος η αύξηση του τζίρου κατά 250 εκατ. ευρώ

Μέσα στην επόμενη 5ετία

Trasys Greece: Στόχος η αύξηση του τζίρου κατά 250 εκατ. ευρώ

Περαιτέρω ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα προανήγγειλε η Trasys Greece, μέλος του ομίλου The NRB Group, μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής.

«Η Trasys Greece θα συνεχίσει την πορεία με γνώμονα την ποιότητα και με πλήρη ευθυγράμμιση των δραστηριοτήτων της με τις βέλτιστες πρακτικές του ομίλου The NRB Group» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η αύξηση του κύκλου εργασιών στην Ελλάδα κατά 250 εκατ. ευρώ (από 500 σε 750 εκατ. ευρώ) την επόμενη πενταετία, με προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων.

«Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ομάδα της Trasys Greece και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να κατακτούν τους αναπτυξιακούς και καινοτόμους στόχους που θέτουν και μέσα στα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Pascal Laffineur, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου NRB. 

Η Trasys Greece αποτελεί το Κέντρο Καινοτομίας του Ομίλου NRB, με έδρα την Αθήνα. Απασχολεί περισσότερους από 200 επαγγελματίες πληροφορικής.

«Η Trasys Greece συμπληρώνει 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή μας με την επέκταση του πελατολογίου μας και προς τον ευρωπαϊκό ιδιωτικό τομέα, καθώς και τη δημιουργία περισσότερων από 30 νέων θέσεων εργασίας μέσα στο επόμενο έτος. Αυτό θα επιτρέψει μια κλιμακούμενη και επιτυχημένη ανάπτυξη μέσα στα επόμενα χρόνια» ανέφερε, από την πλευρά του, ο Νικόλας Στρουμπούλης, Country Manager της Trasys Greece. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Metaverse: Ο άνθρωπος που δημιούργησε τον όρο έχει κάτι να πει για το Facebook

Στην τελική ευθεία για το δορυφορικό ίντερνετ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News