Business & Finance Σάββατο 21/08/2021, 10:45
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρατείνεται η δημόσια διαβούλευση για τις αλλαγές στην Επ. Ανταγωνισμού

Κατά μία εβδομάδα

Παρατείνεται η δημόσια διαβούλευση για τις αλλαγές στην Επ. Ανταγωνισμού

Άλλη μία εβδομάδα θα διαρκέσει η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο δίκαιο του ανταγωνισμού, αλλά και στη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε ότι η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία κανονικά έληγε χθες το βράδυ, παρατείνεται έως την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στις 10 μ.μ.

Μέχρι χθες το απόγευμα, πάντως, υπήρχαν στη σχετική πλατφόρμα μόλις 5 σχόλια επί του τόσου σημαντικού νομοσχεδίου, εκ των οποίων τα τρία από το ίδιο πρόσωπο, τον Γιώργο Φλωρά, που αρκετά χρόνια πριν είχε έρθει σε πολύ μεγάλη αντιπαράθεση με την ΕΑ για την υπόθεση των ξενόγλωσσων βιβλίων.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι τις προηγούμενες ημέρες ασκήθηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι το εν λόγω νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση στις 6 Αυγούστου, σε μια περίοδο δηλαδή που αρκετοί ιδιώτες βρίσκονται σε διακοπές και φορείς υπολειτουργούν.

Τα παραπάνω γεγονότα φαίνεται ότι έλαβε υπόψη του το υπουργείο Ανάπτυξης το οποίο και έδωσε τελικά παράταση μιας εβδομάδας. Σχετικό αίτημα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και από την πλευρά της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News