Business & Finance Τρίτη 25/05/2021, 13:03
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παιδεία: Ποια είναι η καναδική Maple Bear που έρχεται στην Ελλάδα

Παιδεία: Ποια είναι η καναδική Maple Bear που έρχεται στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθουν τα καναδικά σχολεία Maple Bear, τα οποία ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να επενδύσουν στον ιδιωτικό εκπαιδευτικό κλάδο της χώρας.

Η καναδική εταιρεία, μάλιστα, ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση εγχώριων συνεργατών, οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν σε νηπιαγωγεία και σχολεία σε τουλάχιστον πέντε πόλεις της Ελλάδας. 

Tα σχολεία θα προσφέρουν μια πλήρως καναδική δίγλωσση προσέγγιση και στρατηγικές διδασκαλίας, αξιοποιώντας τόσο το καναδικό όσο και το τοπικό πρόγραμμα σπουδών. «Αυτό ανοίγει ακόμα περισσότερες επιλογές εκπαίδευσης για τους μαθητές της Maple Bear, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο» πρόσθεσε ο Yann Bidan, γενικός Διευθυντής της Maple Bear Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η καναδική εταιρεία εισήλθε στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη το 2019, ανοίγοντας τα πρώτα σχολεία σε Ρουμανία και Βουλγαρία. Σήμερα, διαθέτει παρουσία και σε Αλβανία, Σερβία, Κροατία και Ουκρανία. 

«Είμαστε πεπεισμένοι πως τα σχολεία Maple Bear θα εδραιωθούν με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην ευρύτερη περιοχή» σχολίασε ο Yann Bidan. 

Η Maple Bear διαθέτει περισσότερα από 530 κέντρα, από νηπιαγωγεία έως γυμνάσια, σε 26 διαφορετικές χώρες, όπου φοιτούν περισσότεροι από 45.000 μαθητές.

Στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η Maple Bear σχεδιάζει να ανοίξει συνολικά 50 σχολεία τα επόμενα χρόνια. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News