Business & Finance Δευτέρα 18/01/2021, 12:05
Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

Κανένας «κόφτης» στα sms- Ποιες άλλες δραστηριότητες εξετάζεται να ανοίξουν

Κανένας «κόφτης» στα sms- Ποιες άλλες δραστηριότητες εξετάζεται να ανοίξουν

Δεν θα υπάρχει «κόφτης» στα sms για μετακίνηση προκειμένου οι πολίτες να κάνουν τις αγορές τους, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Ωστόσο κάλεσε τους πάντες να τηρήσουν τα μέτρα και να δείξουν αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην έχουμε νέα έξαρση κρουσμάτων που θα επαναφέρει το κλείσιμο του λιανεμπορίου. 

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παπαθάνασης ανέφερε πως κάθε εβδομάδα τα επιδημιολογικά δεδομένα θα επαναξιολογούνται. Διευκρίνισε ακόμη ότι το χρονικό περιθώριο των δυο ωρών ισχύει για όλα, εκτός από τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, ενώ όπως είπε, δεν μπορεί να μπει «κόφτης» γιατί η κυβέρνηση σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, μέσα από τα sms.

Ερωτηθείς για μια σειρά από δραστηριότητες που παραμένουν κλειστές, δήλωσε πως αυτό που είχε προτεραιότητα, ήταν συγκεκριμένοι τομείς του λιανεμπορίου, αλλά την επόμενη Παρασκευή η επιτροπή των ειδικών θα εξετάσει και άλλες περιπτώσεις, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα δώσει το πράσινο φως για το άνοιγμα τους, όπως είναι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, οι σχολές οδηγών, το ψάρεμα και το κυνήγι. Αντίθετα ήταν κατηγορηματικός ότι αυτή τη στιγμή δεν γίνεται συζήτηση για το άνοιγμα της εστίασης. 

Πηγή: Ant1
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News