Business & Finance Παρασκευή 27/01/2023, 18:48
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΑΑΤ: Μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες το Σαββατοκύριακο

ΥΠΑΑΤ: Μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες το Σαββατοκύριακο

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν θα είναι διαθέσιμες κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 08:00 έως και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Όπως ενημερώνει το ΥΠΑΑΤ προχωρά σε αναβάθμιση των υποδομών του στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υποδομών και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως και σε προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εν λόγω εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, στο πλαίσιο ελαχιστοποίησης της επίπτωσης από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News