Business & Finance Παρασκευή 30/12/2022, 17:33
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fourlis: Αποεπενδύει από την «The Athlete’s Foot»

Fourlis: Αποεπενδύει από την «The Athlete’s Foot»

Από την «The Athete’s Foot» (TAF) στην Ελλάδα αποεπενδύει ο όμιλος Φουρλής, μεταβιβάζοντας το σύνολο των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας Sneakers Market Α.Ε. στην TAF Global Holding έναντι περίπου 4 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Sneakers Market Α.Ε. έχει δικαίωμα χρήσης του σήματος της «Τhe Athete’s Foot» και λειτουργεί δίκτυο 14 καταστημάτων στη χώρα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Ο Όμιλος Fourlis ανακοινώνει τη συμφωνία πώλησης της δραστηριότητας λιανικής “The Athlete’s Foot (TAF)” στην Ελλάδα. Η συμφωνία προβλέπει την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας Sneakers Market Α.Ε., η οποία έχει το δικαίωμα χρήσης του σήματος “The Athlete’s Foot” και λειτουργεί δίκτυο 14 καταστημάτων στην Ελλάδα.

Αγοράστρια εταιρία είναι η TAF Global Holding AG, θυγατρική της Arklyz Group AG, η οποία έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του σήματος “The Athlete’s Foot” παγκοσμίως.

Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται στο ποσό των € 4.0 εκατ. περίπου, το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής (Closing of the transaction) στο τέλος Φεβρουαρίου 2023, βάσει όποιων προσαρμογών προβλέπει η σύμβαση μεταξύ των δύο μερών.»

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News