Business & Finance Τρίτη 13/12/2022, 12:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Logismos: Σημαντική αύξηση τζίρου στο εννεάμηνο

Logismos: Σημαντική αύξηση τζίρου στο εννεάμηνο

Σημαντικά αυξημένος στο 1,9624 εκατ. ευρώ ήταν ο κύκλος εργασιών της Logismos – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. το εννεάμηνο του 2022, γεγονός το οποίο η εταιρεία αποδίδει αφενός στην υποχώρηση των επιπτώσεων της Covid-19 αφετέρου στην επίτευξη σημαντικών νέων πωλήσεων σε μεγάλες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και της εκπαίδευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

α) Έσοδα από πωλήσεις, κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT), και τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), για το γ΄ τρίμηνο της χρήσης 2022 και σε σωρευτική βάση, καθώς και τα  αντίστοιχα συγκριτικά μεγέθη της περσινής περιόδου, όπως αποτυπώνονται στον παρακάτω πίνακα: 

Logismos: Σημαντική αύξηση τζίρου στο εννεάμηνο-1

β) Σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση ή/και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το γ’ τρίμηνο του 2022:

Logismos: Σημαντική αύξηση τζίρου στο εννεάμηνο-2

Στο εννεάμηνο του 2022 ο τζίρος της εταιρείας ήταν σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2021, ήτοι 1.962,4 χιλ. ευρώ έναντι 1.466 χιλ. ευρώ, λόγω της υποχώρησης των επιπτώσεων από τον Covid-19 και παράλληλα την επίτευξη σημαντικών νέων πωλήσεων των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας σε μεγάλες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και της εκπαίδευσης. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News